طرز تهیه یتیمچه به 5 روش سنتی و اصیل(+عکس)این غذای خوشمزه و سنتی معمولاً نیاز به گوشت ندارد اما اگر وقت بیشتری داشته باشیم، می توانیم با گوشت تکه ای یا حتی گوشت چرخ کرده هم آن را درست کنیم. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرآنلاین، برای درست کردن این غذای ساده مراحل زیر را قدم به قدم طی کنید. مرحله اول: پوست بادمجان ها را بگیرید، آن ها را به خوبی بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. حالا آن ها را از وسط نصف کنید و با کمک تخته آشپزخانه به صورت معکب های کوچک برش بزنید. مرحله دوم: پیاز ها و سیرها را بشویید، پوست شان را جدا کنید و به صورت نگینی خرد نمایید. گوجه ها را نیز به صورت نگینی برش بزنید. مرحله سوم: پیازها را در یک ماهیتابه تفت دهید و پس از اینکه تغییر رنگ داد، سیرها را به آن اضافه کنید. پس از اینکه پیاز و سیر با هم تفت خوردند، بادمجان ها را هم به تابه اضافه کنید تا کاملا سرخ شود. در آخر گوجه فرنگی را در تابه بریزید و همراه دیگر مواد تفت دهید. مرحله چهارم: نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و پس از چند دقیقه، به اندازه نصف لیوان آب جوش در تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا با شعله کم مواد به خوبی بپزند و عطرشان آزاد شود. مرحله پنجم: اگر می خواهید یتیمچه شما رنگ بهتری داشته باشد، می توانید به اندازه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. برچسب ها: مرحله - بادمجان - گوشت - صورت - پیاز - غذای خوشمزه - گوجه فرنگی |
آخرین اخبار سرویس: |