مطالب مرتبط:
طرز تهیه یتیمچه به 5 روش سنتی و اصیل
طرز تهیه خورش هویج با مرغ / غذای اصیل تبریزی رو اینجوری بپزی بهترین میشه
طرز تهیه مرغ با طعم نوشابه | با این روش یه غذای لذیذ و خوشمزه درست کن!
طرز تهیه مرغ با طعم نوشابه | با این روش یه غذای لذیذ و خوشمزه درست کن!
اینبار کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ درست کن | طرز تهیه کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ به روش سرآشپز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 مرداد 1403 ساعت 11:152024-08-06اقتصادي

طرز تهیه یتیمچه به 5 روش سنتی و اصیل(+عکس)


این غذای خوشمزه و سنتی معمولاً نیاز به گوشت ندارد اما اگر وقت بیشتری داشته باشیم، می توانیم با گوشت تکه ای یا حتی گوشت چرخ کرده هم آن را درست کنیم.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرآنلاین، برای درست کردن این غذای ساده مراحل زیر را قدم به قدم طی کنید.

مرحله اول: پوست بادمجان ها را بگیرید، آن ها را به خوبی بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید.

حالا آن ها را از وسط نصف کنید و با کمک تخته آشپزخانه به صورت معکب های کوچک برش بزنید.

مرحله دوم: پیاز ها و سیرها را بشویید، پوست شان را جدا کنید و به صورت نگینی خرد نمایید.

گوجه ها را نیز به صورت نگینی برش بزنید.

مرحله سوم: پیازها را در یک ماهیتابه تفت دهید و پس از اینکه تغییر رنگ داد، سیرها را به آن اضافه کنید.

پس از اینکه پیاز و سیر با هم تفت خوردند، بادمجان ها را هم به تابه اضافه کنید تا کاملا سرخ شود.

در آخر گوجه فرنگی را در تابه بریزید و همراه دیگر مواد تفت دهید.

مرحله چهارم: نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و پس از چند دقیقه، به اندازه نصف لیوان آب جوش در تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا با شعله کم مواد به خوبی بپزند و عطرشان آزاد شود.

مرحله پنجم: اگر می خواهید یتیمچه شما رنگ بهتری داشته باشد، می توانید به اندازه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.


برچسب ها: مرحله - بادمجان - گوشت - صورت - پیاز - غذای خوشمزه - گوجه فرنگی
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه یتیمچه به 5 روش سنتی و اصیل(+عکس)

طرز تهیه یتیمچه به 5 روش سنتی و اصیل(+عکس)