تولید نشاسته اصلاح شده توسط جهاد دانشگاهی خراسان رضویتولید نشاسته های فراوری و اصلاح شده از مهمترین ماموریت های جهاد دانشگاهی خراسان رضویست . به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: نشاسته اصلاح شده در صنعت غذایی شامل ساخت سس،دسر، دسر لبنی و محصولات پختی کاربرد دارد. سید مجید هاشمی افزود: دستیابی به دانش فنی و تولید نیمه صنعتی برخی از فرآورده های نشاسته همچون نشاسته های پری ژل، فسفاته و هیدروکسی پرو پیله از مهمترین دستاوردهای علمی این مجموعه است. وی با اشاره به تدوین قراردادهای تولید مشترک با بخش خصوصی بیان کرد: در همین راستا قرارداد پژوهشی در قالب فبین فود (هم رسانی نیازها و ایده های تحول آفرین و به اشتراک گذاری ظرفیت های توسعه فناوری آسان و ارزان کردن نوآوری و فناوری در صنعت غذا) با صنعت به امضاء رسیده است. هاشمی گفت: یکی از محورهای این قراردادها تولید مشارکتی، فراورده های اکسترود شده یا فشرده که در مواد غذایی، نساجی، کاغذ سازی، ساخت و ساز و داروسازی کاربرد دارد و همچنین قرارداد پژوهشی با موضوع فرآوری نشاسته است. جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با سابقه بیش از 35 سال در آموزش های تخصصی کوتاه مدت در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت نیروهای تخصصی، سازمانی است که ضمن برچسب ها: خراسان رضوی - جهاد دانشگاهی - نشاسته - خراسان - تولید - مواد غذایی - فناوری |
آخرین اخبار سرویس: |