چرا پنیر ذوب شده طعم بهتری دارد؟تا به حال به این فکر کرده اید که چرا پنیر وقتی ذوب می شود طعم بهتری دارد؟ پاسخ فقط گرم بودن غذا نیست، بلکه چیزی است که گرما باعث آن می شود. - انسان ها علاقه ی زیادی به پنیر دارند. از لحاظ تاریخی، پنیرسازی شامل دلمه کردن شیر حیوانات برای تولید پنیر جامد بوده است. با این حال، روش ها تکامل یافته و پنیرها از توده های چدار گچی به پنیر ذوب شده ی نرمی که از روی پیتزا کش می آید، رسیده اند. این دگرگونی یک سوال جالب را ایجاد می کند: چرا طعم پنیر ذوب شده بسیار بهتر از نوع جامد آن است؟ به گزارش سایت قطره و به نقل اززومیت، عشق ما به چربی فقط در مورد طعم نیست، بلکه در مورد احساس دهان است. با وجود تصویر منفی فرهنگ رژیم غذایی از چربی ، تجربه ی حسی ما به غذاهای پرچرب میل دارد. چه کره ی در حال ذوب شدن روی نان تست گرم باشد و چه بافت ابریشمی پنیر، چربی، جوانه های چشایی ما را ارضا می کند. دهان ما چربی را خوشمزه و دلپذیر حس می کند. دکتر اینا حسین به نشریه ی well+good گفت: محققان در دانشگاه ییل نحوه ی واکنش سیستم عصبی مرکزی ما به غذاهای چرب را بررسی کردند. ما فکر می کنیم به دلیل تکامل یا رفتار آموخته شده، غذاهای چرب و پر کالری همان چیزی است که گیرنده های چشایی ما دوست دارند به آن توجه کنند. برچسب ها: پنیر - چربی - رژیم غذایی - مورد - دهان - انسان ها - حیوانات |
آخرین اخبار سرویس: |