مطالب مرتبط:
چند پیشنهاد ساده برای بحران تتوی سهرابیان/ 1- شست وشو با اسید 2-...
نظارت دامپزشکی البرز بر مواد غذایی ارسالی به موکب های اربعین
بازدید میدانی مدیرعامل متمم از روند احداث کارخانه اسید فسفریک
ورزشگاه آزادی به لیگ نخبگان می رسد؟/ الزام AFC برای معرفی یک ورزشگاه خانگی
حواس تان به قند پنهان مواد غذایی هست؟!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 13:252024-08-21پزشكي

معرفی منابع غذایی حاوی فولیک اسید


فولیک اسید که با نام های فولات و ویتامین B9 هم شناخته می شود، یک ویتامین محلول در آب است که عملکردهای مهم زیادی را در بدن بر عهده دارد.

این ویتامین از تقسیم سلولی حمایت می کند و در رشد و تکامل جنین نقش دارد.

- حبوبات از جمله لوبیا و عدس از منابع خوب فولیک اسید هستند.

برای مثال، یک لیوان (177 گرم) لوبیای پخته 131 میکروگرم فولات دارد که تقریبا معادل 33 درصد نیاز روزانه بدن است.

همچنین در یک لیوان (198 گرم) عدس پخته 358 میکروگرم فولات یافت می شود که می تواند 90 درصد نیاز روزانه بدن را تامین کند.

حبوبات همچنین منبع خوب پروتیین، فیبر، آنتی اکسیدان و ریزمغذی های مهم مانند پتاسیم، منیزیم و آهن به شمار می روند.

2.

مارچوبهمارچوبه حاوی مقدار زیادی ویتامین و ماده معدنی از جمله فولات است.

در نصف لیوان (90 گرم) مارچوبه پخته حدود 134 میکروگرم فولات وجود دارد؛ بنابراین با مصرف آن می توانید 34 درصد نیاز بدن خود را تامین کنید.

مارچوبه مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد و از خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی برخوردار است.

همچنین مقدار زیادی فیبر در اختیار بدن قرار می دهد.

فیبر نه تنها از یبوست جلوگیری می کند؛ بلکه برای سلامت قلب نیز مفید است.

3.

تخم مرغ از تخم مرغ هم می توان به عنوان یکی از بهترین منابع غذایی فولیک اسید نام برد.


برچسب ها: ویتامین - تامین - فولات - مارچوبه - نیاز - حبوبات - اسید
آخرین اخبار سرویس:

معرفی منابع غذایی حاوی فولیک اسید

معرفی منابع غذایی حاوی فولیک اسید