مطالب مرتبط:
ارتقای سطح همکاری با صداوسیما جهت معرفی فرصت های سرمایه گذاری منطقه آزاد ماکو
ضرورت توانمندسازی و ارتقای شغلی و مدیریتی بانوان بانک مسکن
ارتقای درجه 97 دهیاری در استان گلستان
امروز جامعه نیازمند اخلاق حسینی و منش اربعینی است
آزمون های ارزشیابی و ارتقای رشته داروسازی 18 مرداد برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مرداد 1403 ساعت 10:352024-07-29پزشكي

مصرف نان کامل ضامن ارتقای سطح سلامت جامعه است


رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه با بیان اینکه مصرف نان کامل ضامن ارتقای سطح سلامت جامعه است،گفت: در این راستا در شهرستان گناوه نیز قدم های اولیه برداشته شد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، عصمت حیدری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: نان یکی از غذاهای اصلی مردم را تشکیل می دهد و در این میان مصرف نان های با کیفیت با آرد غنی تر و کامل تر علاوه بر تأمین املاح موردنیاز بدن به کاهش شیوع بیماری های غیر واگیر و ارتقای سطح سلامت جامعه نیز منجر می شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه افزود: طبق آمارهای ارائه شده مصرف سرانه نان در کشور حدود 114 کیلوگرم در سال (معادل 310 گرم در روز) است، که حدود 40 تا 50 درصد انرژی دریافتی و حدود 45 درصد پروتیین روزانه را تأمین می کند و در اقشار کم درآمد که نان بیشتری مصرف می کنند تا 60 درصد پروتیین روزانه از نان تأمین می شود.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت این موضوع دست اندرکاران حوزه سلامت ضرورت پخت نان کامل و سالم در کشور را در دستور کار قرار داده اند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در این راستا شهرستان گناوه نیز قدم های اولیه را برداشته است تا بتواند با تولید نان با کیفیت که غذای اصلی عموم را تشکیل می دهد در ارتقا بخشی سلامتی آن ها نقش مهمی را داشته باشد.


برچسب ها: شهرستان گناوه - شبکه بهداشت و درمان - سلامت جامعه - بهداشت و درمان - مصرف نان - شبکه بهداشت - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

مصرف نان کامل ضامن ارتقای سطح سلامت جامعه است

مصرف نان کامل ضامن ارتقای سطح سلامت جامعه است