تبدیل حدود30 درصد محصولات کشاورزی به ضایعاتحدود30 درصد محصولات کشاورزی به ضایعات تبدیل می شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، پروین شرایعی عضو هیات علمی مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی خراسان رضوی گفت:رای تأمین امنیت غذایی در یک چرخه تولید از مزرعه تا سفره باید تمامی حلقه های زنجیره تولید با هم همکاری داشته باشند. او افزود: در این بین ضایعات محصولات کشاورزی نیز مانعی در نیل به امنیت غذایی به شمار می آید. وی گفت:بررسـیهای مقدماتـی انجـام شـده نشـان می دهنـد کـه قسـمت عمـده ضایعـات در کشـور های در حـال توسـعه و از جملـه ایـران، مربــوط بــه مراحــل برداشــت و پــس از برداشــت اســت. عضو هیات علمی مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی خراسان رضوی افزود:علیرغــم توجــه کمرنــگ بــه کاهــش ضایعــات در مراحـل پیـش از برداشـت یعنـی کاشـت، داشـت و حیـن برداشـت، مرحلـه پـس از برداشـت حلقـه مغفـول مانـده زنجیـره اصلـی کاهـش ضایعـات است. پروین شرایعی گفت:در تمـام مراحـل یـاد شـده، ضایعـات بـه میـزان متفـاوت وجـود دارد امـا مقـدار ضایعـات پـس از برداشـت نسـبت بـه مراحـل قبـل از برداشـت بسـیار بیشتـر بـوده است و ایـن امـر باعـث می شـود کـه عمدتـا ً ضایعـات را به عنـوان ضایعـات پـس از برداشـت در نظـر گرفتـه شود. برچسب ها: محصولات کشاورزی - کشاورزی - خراسان رضوی - عضو هیات علمی - ضایعات محصولات کشاورزی - امنیت غذایی - محصولات |
آخرین اخبار سرویس: |