توصیه های تغذیه ای برای شرکت کنندگان در پیاده روی اربعین، پیاده روی اربعین برای زیارت حرم اباعبدالله الحسین (ع) از یک دهه گذشته به بزرگ ترین پیاده روی و گردهمایی عمومی سالانه در جهان تبدیل شده است. اما زیارت حرم حضرت اباعبدالله (ع) در این ایام به دلیل شرایط ویژه ای که وجود دارد، با زیارت در ایام دیگر سال متفاوت است و پیروی از توصیه های تغذیه ای در طول مسیر پیاده روی، بر کیفیت سفر زائران، تأثیرگذار است. کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گفت: این نکته مهم را در نظر داشته باشید که اگر به بیماری هایی مانند پرفشاری خون، دیابت و موارد مشابه مبتلا هستید، در طول سفر و مسیر پیاده روی، توصیه های تغذیه ای خود را فراموش نکنید. در ادامه با برخی توصیه های تغذیه ای برای افزایش سلامت در این سفر، آشنا می شویم: از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه به ویژه پنیر، کره و شیر محلی به صورت فله، خودداری کنید. توصیه می شود از لبنیات دارای بسته بندی بهداشتی و پاستوریزه، استفاده کنید. بهتر است هنگام سفر شیر مصرف نکنید؛ چرا که علاوه بر فاسد شدن سریع آن، سبب نفخ و مشکلات گوارشی می شود، بهتر است برای تأمین نیاز های بدن به کلسیم از دوغ، ماست و پنیر استفاده شود. به دلیل گرمی هوا و جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید. برچسب ها: پیاده روی - پیاده روی اربعین - توصیه - تغذیه - پیاده - معاونت بهداشت دانشگاه - دانشگاه علوم پزشکی |
آخرین اخبار سرویس: |