مطالب مرتبط:
توصیه های تغذیه ای به زائران/ مصرف لبنیات فقط از نوع پاستوریزه
توصیه های تغذیه ای به زائران/ لبنیات فقط پاستوریزه باشد
توصیه های بهداشتی به زائران اربعین
تصاویر/تصاویری از موج بازگشت زائران اربعین حسینی به وطن
روز جمعه پیک بازگشت زائران اربعین/ بازگشت هوایی بیش از 10 هزار زائر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 07:552024-08-21پزشكي

توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین/ لبنیات فقط پاستوریزه باشد


کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و با توجه به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زائران ضروری است.

- کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و با توجه به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زائران ضروری است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، زهره پوراحمد اظهار کرد: برای جلوگیری از اسهال توصیه می شود زائران غذاهایی کامل پخته شده و گرم مصرف کنند و از مصرف میوه های نشسته و پوست گرفته نشده پرهیز کنند.

وی افزود: لبنیات فقط به صورت پاستوریزه مصرف شود و نوشیدنی ها بهتر است به صورت بطری در بسته تهیه و مصرف شود.

همچنین با توجه به اینکه یخ میکروارگانیسم ها را از بین نمی برد بنابراین استفاده از نوشیدنی حاوی یخ نمی تواند سلامت آن را تضمین کند؛ ولی چای و قهوه داغ معمولاً مشکلی ایجاد نمی کند.

این کارشناس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مصرف انواع سالاد در صورتی که بسته بندی شده نباشد و از شستشوی کامل اجزای آن اطمینان وجود نداشته باشد، منطقی نیست، تصریح کرد: در صورت عدم دسترسی به آب در بطری در بسته، جوشاندن آب به مدت 3 دقیقه و سپس خنک کردن در دمای اتاق می تواند موجب از بین بردن میکروارگانیسم ها شود.


برچسب ها: پیاده روی اربعین حسینی - سازمان غذا و دارو - پیاده روی اربعین - زائران - اربعین حسینی - سلامت زائران - اربعین
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین/ لبنیات فقط پاستوریزه باشد

توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین/ لبنیات فقط پاستوریزه باشد