نظارت های بهداشتی دامپزشکی سبزوار بر واحد های عرضه کننده فراورده های خام دامینظارت های بهداشتی دامپزشکی سبزوار بر واحد های عرضه کننده فراورده های خام دامی ادامه دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی سبزوار، گفت: از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی، نظارت بر مراکز تولید و عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی می باشد، که منجر به تولید محصول با کیفیت و سالم و افزایش بهداشت عمومی در جامعه می شود. دکتر سید مهدی افتخارزاده افزود: بدین منظور در تمام سال گروه های بازرسی و نظارتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این فرآورده ها نظارت می کنند. او گفت: فرآورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و امحا می شوند و طبق قوانین سازمان دامپزشکی، بدون مسامحه با متخلفین برخورد قضایی خواهد شد. وی، افزود: در 4 ماه ابتدای امسال 3252 بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فراورده های خام دامی انجام شده است. مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی سبزوارگفت: طی این بازدید ها 138 هزارو 297 کیلوگرم فراورده خام دامی غیر قابل مصرف ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد. برچسب ها: دامپزشکی - بهداشت - نظارت - بهداشتی - بهداشت عمومی - فرآورده - عرضه |
آخرین اخبار سرویس: |