مطالب مرتبط:
طرز تهیه املت اسفناج خوشمزه و لذیذ برای صبحانه + دستور پخت املت اسفناج ایرانی
شاه پلو مجلسی: طعمی شاهانه برای هر مهمانی | طرز تهیه شاه پلو مجلسی یک غذای درباری +ویدئو
طرز تهیه یک شیرینی ساده با گردو و شیر (فیلم)
طرز تهیه کوکو عدس و مرغ؛ یک شام متفاوت+فیلم
(ویدئو) نحوه پخت یک غذای خوشمزه آمربکایی با 500 گرم جگر مرغ و یک پیاز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 10:202024-08-21پزشكي

طرز تهیه چند غذای ساده و خوشمزه با دال عدس


دال عدس یا عدس قرمز غذای محلی و سنتی جنوبی ها است که معمولا آن ها این غذا را تند درست می کنند.

- طرز تهیه خورشت دال عدس دال عدس را بشویید و با مقداری آب خیس کنید.

سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید، سپس آن را در مقداری روغن سرخ کنید.

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سیر را له کنید، به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید.

مقداری زردچوبه روی مخلوط سیر و پیاز بریزید و هم بزنید، سپس تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

نمک، فلفل، دارچین و رب را کنید کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

حدود 3-2 لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا مرغ کاملا بپزد.

آب دال عدس را دور بریزید و دال عدس را به مواد اضافه کنید.

ده دقیقه صبر کنید تا دال عدس بپزد و در این فاصله اگر آب خورش کم شد، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

نمک و آبلیموی خورشت را اضافه کنید.

خورش دال عدس آماده است، آن از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو بکشید.

روی خورش را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید.

عوارض جانبی عدس مصرف عدس به طور کلی برای بسیاری بی خطر است.

با این حال، عدس همچنین حاوی ترکیباتی مانند مهارکننده های تریپسین و مواد ضد مغذی است.


برچسب ها: طرز تهیه - دقیقه - خورش - پیاز - خورشت - غذای محلی - سیب زمینی
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه چند غذای ساده و خوشمزه با دال عدس

طرز تهیه چند غذای ساده و خوشمزه با دال عدس