نکات جالب در خصوص مزایای فراوان گوشت بوقلمونعضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام گفت: گوشت بوقلمون هم سفید و هم قرمز محسوب می شود و می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت گران باشد. - علی الله مرادی امروز دوشنبه یکم مرداد ماه 1403، در دوره آموزشی پرورش بوقلمون ویژه نیروهای مسلح اظهار کرد: افزایش جمعیت و کمبود علوفه ارزان جهت تولید گوشت قرمز و ایجاد تنوع در منـابع پروتیینـی جدیـد صـنعتی موجب شده تا به گوشت بوقلمون به عنوان یک منبع پروتیینی بالا و کلسترول پایین و غنی از املاح و اسـیدآمینه توجه ویژه ای شود و پرورش آن از جایگاه مناسبی در میان سایر دام و طیور برخوردار شده است. وی افزود: قابلیت قطعه بندی مناسب لاشه بوقلمون بسیار حائز اهمیت بوده و هم اکنون نیز امکان دسترسی به گوشت بـسته بندی و سورت شده به عنوان گوشت سینه و مغز ران و ته ران و گردن و بال را برای مصرف کننده فراهم سـاخته است. عضو هیأت علمی مرکز درادامه گفت: لاشه گوشت بوقلمون از 60 درصد گوشت سفید و 40 درصد گوشت قرمز تشکیل یافته است. مزه گوشت سفید یا قرمز لاشه به خاطر ترکیبات و عوامل مختلف از یکدیگر متمایز بوده و بسیار لذیذ و خوشـمزه است. الله مرادی گفت: پرورش بوقلمون گوشتی برخلاف بوقلمون های بومی در محیط بسته و کنترل شده از نقطه نظر تغذیه و بهداشت و مدت زمان پرورش و . برچسب ها: بوقلمون - گوشت بوقلمون - گوشت - عضو هیأت علمی - هیأت علمی - مناسب - تولید گوشت قرمز |
آخرین اخبار سرویس: |