افزایش پنج درصدی تولید محصول انجیر در طارمپیش بینی می شود از بیش از 123 هکتار باغات انجیر بیش از 700 تن محصول برداشت و روانه بازار شود این میزان نسبت به سال قبل پنج درصد افزایش یافته است. وی با بیان اینکه در زمان حاضر محصول انجیر طارم 420 بهره بردار دارد، کشانی سفید عسلی، کشانی سیاه، یزدی، محلی، نقلی و زرد کلوچ را از ارقام انجیر تولیدی در طارم بیان کرد. مدیر جهاد کشاورزی طارم ادامه داد: 80 درصد انجیر طارم به دلیل کیفیت بالا به مصرف تازه خوری در شهرستان، مرکز استان و استان های همجوار می رسد و 20 درصد نیز خشکبار می شود. وی افزود: پیش بینی می شود بالغ بر 560 میلیارد ریال از محل تولید محصول انجیر در شهرستان طارم عاید بهره برداران شود. یارمحمدی با بیان اینکه برداشت انجیر از باغات طارم تا پایان شهریور ماه ادامه دارد، گفت: بخشی از محصول انجیر طارم به کشور های ترکیه، امارات، آذربایجان و روسیه صادر می شود. برچسب ها: انجیر - طارم - محصول - درصد - تولید - پیش بینی - شهرستان |
آخرین اخبار سرویس: |