مطالب مرتبط:
چرا در قدیم، روغن های حیوانی خوش عطرتر بودند؟
چرا چراغ روغن خودرو روشن می شود؟ | نکاتی که همه رانندگان باید بدانند
چرا چراغ روغن خودرو روشن می شود؟ | نکاتی که همه رانندگان باید بدانند
خبر خوش از متناسب سازی حقوق بازنشستگان
خبر خوش درمورد آزادی دارایی های ایران در سایر کشورها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 مرداد 1403 ساعت 08:552024-07-28اقتصادي

چرا در قدیم ، روغن های حیوانی خوش عطرتر بودند؟


فرایند حرارتی نسبتا طولانی که در حین تولید روغن زرد بکار می رود، ممکن است مشکلاتی را برای این محصول ایجاد کند.

این روغن و کره حیوانی در دسته روغن های مناسب برای پخت و پز قرار می گیرند و اصلا برای سرخ کردن در حرارت بالا و طولانی مناسب نیستند.

- یکی از روغن های خوشنام قدیمی که همچنان طرفداران زیادی در بین ایرانیان دارد، روغن زرد یا همان روغن کرمانشاهی معروف است که از چربی شیر گوسفند، بز، گاو یا ترکیبی از این سه به دست می آید.

جالب است بدانید، تفاوت اصلی روغن های کرمانشاهی قدیمی با سایر روغن های حیوانی محلی و صنعتی، به کارگیری نوعی سبزی خاص برای معطر کردن آن بوده که البته این سبزی بومی، خواص دیگری نیز دارد.

  دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس صنایع لبنی در گفت وگو با خبرآنلاین می گوید: ماهیت اصلی روغن زرد از لحاظ نوع چربی، اسیدهای چرب و بخش اعظم ریزمغذی ها، مشابه سایر محصولات پرچرب شیری مانند کره است.

خوب است بدانید، چربی شیری که برای تهیه روغن های حیوانی استفاده می شود حاوی سه و نیم درصد چربی مفید و باارزش و ویتامین های E، D، A، k و مانند سایر منابع حیوانی، حاوی مقادیری کلسترول و درصد کمی امگا 3 است.

  و اما معایب چربی شیر به علت بالا بودن نسبی اسیدهای چرب اشباع، ترانس و کلسترول در کنار وجود هورمون ها در فاز


برچسب ها: روغن - کرمانشاهی - طولانی - قدیم - صنایع غذایی - مناسب - صنایع
آخرین اخبار سرویس:

چرا در قدیم ، روغن های حیوانی خوش عطرتر بودند؟

چرا در قدیم ، روغن های حیوانی خوش عطرتر بودند؟