مطالب مرتبط:
چرا هرگز نباید بچه کوسه ها را لمس کنیم؟+فیلم
چرا اسراییل از شهید اسماعیل هنیه کینه داشت؟ + فیلم
چرا بدن درد می گیریم؟
«مسجد آبی» چرا و چگونه در آلمان ساخته شد؟
فواد شکر ملقب به «حاج محسن» کیست و چرا اسراییل به دنبال ترور او بود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مرداد 1403 ساعت 12:402024-07-31اقتصادي

چرا جارسوزی در کرمانشاه زیاد شده است؟


رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه استان کرمانشاه معتقد است، سه عامل مازاد تولید علوفه، آماده کردن زمین برای کشت دوم و ناآگاهی برخی کشاورزان منجر به موارد متعدد جارسوزی شده است.

- ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه استان کرمانشاه معتقد است، سه عامل مازاد تولید علوفه، آماده کردن زمین برای کشت دوم و ناآگاهی برخی کشاورزان منجر به موارد متعدد جارسوزی شده است.

علی چاله چاله در جلسه امروز (10 مرداد) کارگروه کاهش آلودگی هوای استان کرمانشاه، با اشاره به موارد متعدد جارسوزی که در نقاط مختلف استان رخ می دهد، وجود علوفه مازاد را یکی از دلایل جارسوزی اعلام کرد و افزود: در حالیکه معمولا سالانه حدود 1.

3 میلیون تن علوفه در کرمانشاه تولید می شود، این احتمال وجود دارد که به دلیل شرایط خوب بارش ها امسال این میزان به حدود 1.

5 میلیون تن برسد.

این مازاد تولید و همچنین غنی شدن مراتع در نقاط مختلف استان باعث شده دیگر پس چَر مزارع قیمت مناسبی برای استفاده عشایر نداشته باشد و کشاورزان برای حذف آن دست به جارسوزی بزنند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر برخی از کشاورزان با سوزاندن پس چَر مزارع، زمین خود را برای کشت دوم آماده می کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تاثیر ناآگاهی برخی کشاورزان بر افزایش جارسوزی نیز یاد کرد و گفت: ب


برچسب ها: کرمانشاه - استان کرمانشاه - سازمان جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی - رییس سازمان - تولید - استان
آخرین اخبار سرویس:

چرا جارسوزی در کرمانشاه زیاد شده است؟

چرا جارسوزی در کرمانشاه زیاد شده است؟