افزایش ماندگاری مواد غذایی با دستگاه های بسته بندییک شرکت دانش بنیان دستگاه های بسته بندی مبتنی بر روش اتمسفر اصلاح یافته را به تولید رسانده است که موجب افزایش ماندگاری 3 تا 10 برابری مواد غذایی می شود. - یک شرکت دانش بنیان دستگاه های بسته بندی مبتنی بر روش اتمسفر اصلاح یافته را به تولید رسانده است که موجب افزایش ماندگاری 3 تا 10 برابری مواد غذایی می شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محدثه حاجی، کارشناس بازاریابی این شرکت درباره نحوه عملکرد محصولات این شرکت گفت: دستگاه های ما مجهز به سیستم وکیوم و تزریق گاز است که بسته بندی را به روش اتمسفر اصلاح شده انجام می دهند. این محصول می تواند محصولات غذایی را به صورت خودکار و با سرعت و دقت بالا در ظروف پلاستیکی بسته بندی کند. وی بهره گیری از تکنولوژی مپ را از ویژگی های شاخص این دستگاه دانست و ادامه داد: این فناوری همان روش اتمسفر اصلاح یافته است و ماندگاری محصول را به سه تا 10 برابر ارتقاء می دهد، ضمن آنکه فاقد نگهدارنده های مضر است. همچنین این دستگاه ضمن تخلیه هوای اطراف محصول، از تزریق گاز برای ایجاد اتمسفر اصلاح شده و افزایش ماندگاری محصول استفاده می کند. دستگاه خودکار می تواند فرایندهای اندازه گیری، پر کردن، وکیوم، سیل و چاپ اطلاعات محصول را به طور خودکار انجام دهد. برچسب ها: بسته بندی - ماندگاری - دستگاه - مواد غذایی - شرکت دانش بنیان - اتمسفر - اصلاح |
آخرین اخبار سرویس: |