مطالب مرتبط:
ارتقای ماندگاری مواد غذایی با دستگاه های بسته بندی تری سیلر و وکیوم چمبر ایران ساخت
بسته بندی انواع محصولات غذایی با تولید دستگاه های ایرانی
افزایش تولید شاهین پلاس به 40 هزار دستگاه تا پایان سال
بخشنامه لحظه آخری مخبر برای افزایش قیمت 6برابری کود اوره پتروشیمی ها/زنگ خطر برای تامین امنیت غذایی به صدا درآمد
5 ترفند جالب برای خنک نگه داشتن مواد غذایی در سفر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 مرداد 1403 ساعت 13:402024-07-27اقتصادي

افزایش ماندگاری مواد غذایی با دستگاه های بسته بندی


یک شرکت دانش بنیان دستگاه های بسته بندی مبتنی بر روش اتمسفر اصلاح یافته را به تولید رسانده است که موجب افزایش ماندگاری 3 تا 10 برابری مواد غذایی می شود.

- یک شرکت دانش بنیان دستگاه های بسته بندی مبتنی بر روش اتمسفر اصلاح یافته را به تولید رسانده است که موجب افزایش ماندگاری 3 تا 10 برابری مواد غذایی می شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محدثه حاجی، کارشناس بازاریابی این شرکت درباره نحوه عملکرد محصولات این شرکت گفت: دستگاه های ما مجهز به سیستم وکیوم و تزریق گاز است که بسته بندی را به روش اتمسفر اصلاح شده انجام می دهند.

این محصول می تواند محصولات غذایی را به صورت خودکار و با سرعت و دقت بالا در ظروف پلاستیکی بسته بندی کند.

وی بهره گیری از تکنولوژی مپ را از ویژگی های شاخص این دستگاه دانست و ادامه داد: این فناوری همان روش اتمسفر اصلاح یافته است و ماندگاری محصول را به سه تا 10 برابر ارتقاء می دهد، ضمن آنکه فاقد نگهدارنده های مضر است.

همچنین این دستگاه ضمن تخلیه هوای اطراف محصول، از تزریق گاز برای ایجاد اتمسفر اصلاح شده و افزایش ماندگاری محصول استفاده می کند.

دستگاه خودکار می تواند فرایندهای اندازه گیری، پر کردن، وکیوم، سیل و چاپ اطلاعات محصول را به طور خودکار انجام دهد.


برچسب ها: بسته بندی - ماندگاری - دستگاه - مواد غذایی - شرکت دانش بنیان - اتمسفر - اصلاح
آخرین اخبار سرویس:

افزایش ماندگاری مواد غذایی با دستگاه های بسته بندی

افزایش ماندگاری مواد غذایی با دستگاه های بسته بندی