توانمندی فعالان صنعت غذایی ایراندبیر انجمن ماشین سازان صنایع غذایی گفت: برخی ماشین آلات این صنعت تا 90 درصد و برخی تا 70 درصد عمق ساخت داخل دارند که به طور میانگین می توان عمق ساخت داخل این ماشین آلات را تا 60 درصد عنوان کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما؛ آقای ناصر خزایی دبیر انجمن ماشین سازان صنایع غذایی گفت: 80 درصد ماشین آلات صنایع لبنی، 60 درصد ماشین آلات صنعت بسته بندی و تولید آرد، 90 درصد ماشین آلات تولید کنسانتره، 80 درصد ماشین آلات تولید شیرینی و شکلات، بستنی و کنسرو و همچنین ماشین آلات پُرکن همچون آب معدنی و خط تولید محصولات غذایی همچون رب به صورت کامل در کشور ساخته می شود. برچسب ها: ماشین آلات - ماشین - درصد - ماشین سازان - صنایع غذایی - تولید - غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |