ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعینمدیرکل نظارت بر فرآوده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین تاکید کرد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، عبدالعظیم بهفر گفت: یکی از مهم ترین دغدغه های زوار در پیاده روی اربعین، تأمین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزه ای مناسب است که در صورت عدم توجه و دقت کافی به ویژه با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر می تواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان در این مراسم معنوی تبدیل شود. وی همچنین با طرح این موضوع که امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک آن است، خاطر نشان کرد: بهره گیری از آخرین فناوری های روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری می باشد و آینده متعلق به محصولات و فرآورده هایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از طریق بهره گیری از فناوری های نوین نظیر خلاء و نانو دنبال می کند. بهفر با بیان اینکه مبتنی بر مقررات فرآورده های غذایی و آشامیدنی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه ها، مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی است، تصریح کرد: نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محص برچسب ها: ماندگاری - اربعین - زائران اربعین - روزهای اخیر - زوار اربعین - تولید - ضرورت |
آخرین اخبار سرویس: |