مطالب مرتبط:
تخفیف 25 درصدی مراکز اقامتی خوزستان به زائران اربعین حسینی/ خدمات رسانی از طریق اپلیکیشن «زائر یار»
صدور 62 هزار گذرنامه برای زائران کرمانی اربعین
صدور 62 هزار گذرنامه برای زائران اربعین در کرمان
سورپرایز پلیس برای زائران اربعین
حضور پرشور زائران اربعین در مرز مهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مرداد 1403 ساعت 13:202024-08-10اقتصادي

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین


مدیرکل نظارت بر فرآوده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین تاکید کرد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، عبدالعظیم بهفر گفت: یکی از مهم ترین دغدغه های زوار در پیاده روی اربعین، تأمین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزه ای مناسب است که در صورت عدم توجه و دقت کافی به ویژه با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر می تواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان در این مراسم معنوی تبدیل شود.

وی همچنین با طرح این موضوع که امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک آن است، خاطر نشان کرد: بهره گیری از آخرین فناوری های روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری می باشد و آینده متعلق به محصولات و فرآورده هایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از طریق بهره گیری از فناوری های نوین نظیر خلاء و نانو دنبال می کند.

بهفر با بیان اینکه مبتنی بر مقررات فرآورده های غذایی و آشامیدنی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه ها، مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی است، تصریح کرد: نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محص


برچسب ها: ماندگاری - اربعین - زائران اربعین - روزهای اخیر - زوار اربعین - تولید - ضرورت
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین