هدفگذاری افزایش 10 درصدی تولید گوشت شترمرغ در همدانمدیر طیور و پرورش زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از هدفگذاری افزایش 10 درصدی تولید گوشت شتر مرغ این استان در سال جاری خبر داد. - ایسنا/همدان مدیر طیور و پرورش زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از هدفگذاری افزایش 10 درصدی تولید گوشت شتر مرغ این استان در سال جاری خبر داد. میثم پورطلوعی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: استان همدان سالیانه به طور میانگین دارای تولید 70 تا 75 تن گوشت شتر مرغ بوده که در سال جاری بر اساس هدفگذاری انجام شده بر آن هستیم این میزان تولید را 10 درصد افزایش دهیم. وی افزود: در اواخر نیمه دوم سال جاری یک واحد زنجیره کامل 200 قطعه ای پرورش شتر مرغ شامل شترمرغ مولد، جوجه کشی و پرواری در لالجین راه اندازی خواهد شد که راه اندازی این واحد با تولید سالیانه پنج تن گوشت شترمرغ، میزان تولید گوشت شتر مرغ استان را به 80 تن افزایش خواهد داد. پورطلوعی خاطرنشان کرد: در حال حاضر استان همدان دارای هفت واحد شترمرغ مولد با ظرفیت 245 قطعه و 11 واحد شترمرغ پرواری با ظرفیت 2033 قطعه بوده که علاوه بر این واحدها، واحدهایی نیز به صورت واحدهای روستایی در بحث پرورش شترمرغ فعالیت دارند. پورطلوعی با اشاره به اینکه در واحدهای کوچک روستایی 250 متری حداقل 10 تا 20 قطعه شترمرغ به جای دام سبک قابل پرورش و نگهداری خواهد بود، م برچسب ها: تولید گوشت - سازمان جهاد کشاورزی - تولید - جهاد کشاورزی استان - هدفگذاری - استان همدان - استان |
آخرین اخبار سرویس: |