هدفگذاری افزایش 10 درصدی تولید گوشت شترمرغ در همدانمدیر طیور و پرورش زنبور عسل جهاد کشاورزی استان همدان از هدفگذاری افزایش 10 درصدی تولید گوشت شتر مرغ این استان در سال جاری خبر داد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای استان همدان ؛ میثم پورطلوعی گفت: استان همدان سالیانه به طور میانگین دارای تولید 70 تا 75 تن گوشت شترمرغ بوده که امسال بر اساس هدفگذاری انجام شده بر آن هستیم این میزان تولید را 10 درصد افزایش دهیم. او افزود: در اواخر نیمه دوم امسال یک واحد زنجیره کامل 200 قطعه ای پرورش شتر مرغ شامل شترمرغ مولد، جوجه کشی و پرواری در لالجین راه اندازی خواهد شد که راه اندازی این واحد با تولید سالیانه پنج تن گوشت شترمرغ، میزان تولید گوشت شتر مرغ استان را به 80 تن افزایش خواهد داد. پورطلوعی تأکید کرد: در حال حاضر استان همدان دارای هفت واحد شترمرغ مولد با ظرفیت 245 قطعه و 11 واحد شترمرغ پرواری با ظرفیت 2033 قطعه بوده که علاوه بر این واحدها، واحد هایی نیز به صورت واحد های روستایی در بحث پرورش شترمرغ فعالیت دارند. این مسئول با اشاره به اینکه در واحد های کوچک روستایی 250 متری حداقل 10 تا 20 قطعه شترمرغ به جای دام سبک قابل پرورش و نگهداری خواهد بود، تصریح کرد: از هفت واحد مولد موجود شترمرغ سطح استان، واحد پرورش شترمرغ مولد ملایر، رزن، فامنین و همدان فعال بوده و واحد پرورش شتر مرغ مولد کبودراهنگ نیز که دارا برچسب ها: استان همدان - شترمرغ - تولید - استان - تولید گوشت - همدان - واحد |
آخرین اخبار سرویس: |