نقش مواد غذایی در افزاش طول عمرمحققی با بررسی افراد بالای 100سال، به دو ماده غذایی مهم رسید که نقش مهمی در افزایش طول عمر دارند. - نادیا زکالوند: دن بوتنر -Dan Buettner- ده ها سال است که روی 100ساله های مناطق آبی جهان مطالعه می کند تا به اسرار طول عمر آنها پی ببرد. مناطق آبی جهان، به مناطقی، مانند اوکیناوا (ژاپن)، استان نیورو (ایتالیا)، شبه جزیره نیکویا (کاستاریکا) و ایکاریا (یونان) گفته می شود که افراد در آنجا دارای طول عمر 80 سال به بالا هستند و معمولا بیشترین 100 ساله ها را دارند. دن بوتنر به دو ماده غذایی ساده که در همه جای دنیا پیدا می شود، یعنی لوبیای سیاه و گردو، رسید. به گفته این محقق، مصرف روزانه یک قوطی لوبیای سیاه و یک مشت گردو در روز می تواند طول عمر فرد را افزایش دهد. لوبیا و گردو، هر دو حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که از التهاب روده کاسته و جلوی ابتلای فرد به بیماری های مهلک همچون سرطان ها می گیرد. درضمن این دو ماده غذایی سرشار از پروتیین اند و جلوی پرخوری افراد و ابتلا به چاقی را می گیرند. چاقی موجب بیماری های دیابت و ناراحتی های قلبی که معمولا از عمر انسان کوتاه می کنند می شوند. گردو، منبعی عالی از اسید لینولییک و اسیدهای چرب امگا3 است که این اسیدها از خطر ابتلا به بیماری های قلبی می کاهند. برچسب ها: طول عمر - مناطق آبی - مناطق - غذایی - لوبیا - افزایش طول عمر - گردو |
آخرین اخبار سرویس: |