تسریع در برداشت محصول پسته از خسارت زودرس پاییزه جلوگیری می کندکرمان_عضو هیئت علمی پژوهشکده پسته و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان گفت: تسریع در برداشت محصول پسته از ایجاد خسارت سرمای زودرس پاییزه به محصول امسال جلوگیری می کند. - تسریع در برداشت محصول پسته از خسارت زودرس پاییزه جلوگیری می کند کرمان_عضو هیئت علمی پژوهشکده پسته و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان گفت: تسریع در برداشت محصول پسته از ایجاد خسارت سرمای زودرس پاییزه به محصول امسال جلوگیری می کند. علی اسماعیل پور، در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به اینکه در اکثر مناطق پسته کاری کشور به دلیل نوسانات دمایی اواخر اسفند سال گذشته و اوایل فروردین ماه سال جاری، تأخیر گل دهی و متعاقباً تأخیر تشکیل میوه پسته اتفاق افتاده است گفت: تأخیر تشکیل میوه پسته باعث تأخیر شروع رشد مغز پسته در اوایل تیر ماه شده است. وی افزود: تأخیر شروع رشد مغز پسته باعث مواجه شدن با گرمای زیاد (بالاتر از 40 درجه) و طولانی مدت (بیش از 40 روز در تیر و مرداد) گردیده که خود به خود باعث سقط جنین و افزایش درصد پوکی محصول پسته امسال شده است. وی تصریح کرد: شدت گرمای روزانه بیش از حد باعث کاهش فتوسنتر و افزایش دمای شبانه بیشتر از حد نرمال باعث مصرف اندوخته غذایی، تأخیر تکمیل رشد مغز و ایجاد تأخیر در رسیدگی شده است که این تأخ برچسب ها: برداشت محصول - پسته - محصول - پاییزه - برداشت - مرکز تحقیقات - منابع طبیعی |
آخرین اخبار سرویس: |