مطالب مرتبط:
تشکیل کارگروه بازرسی از واحدهای تولید آرد در کردستان|ارتقاء کیفیت نان در استان ضروری است
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان بر لزوم افزایش کیفیت نان تاکید کرد
کیفیت نان 50-50 به هنر تولیدکننده آرد و نان بر می گردد
استانداریزد: ارتقاء بهره وری در صنعت کاشی و سرامیک در استان دنبال می شود + فیلم
اپل واچ 10 قرار است یک ابرسیکلت ارتقاء یافته را آغاز کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 شهریور 1403 ساعت 11:252024-09-14اقتصادي

ارتقاء کیفیت نان در کردستان ضروری است


مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از تشکیل کارگروهی در راستای بازرسی مستمر با واحدهای تولید آرد با هدف ارتقاء کیفیت این فرآورده در استان خبر داد.

- ایسنا/کردستان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از تشکیل کارگروهی در راستای بازرسی مستمر با واحدهای تولید آرد با هدف ارتقاء کیفیت این فرآورده در استان خبر داد.

حسین رحیمیان امروز شنبه(24 شهریور) در جریان بازدید از کارخانه آرد فجر سنندج اظهار کرد: در راستای نظارت بهتر بر روند تولید و عرضه آرد، کارگروهی متشکل از دستگاه ها و سازمان های مسئول در این بخش تشکیل شده است.

وی با اشاره به چرخه معیوب نظارت و بازرسی از حوزه آرد و نان در استان کردستان، بیان کرد: متاسفانه مردم استان کردستان به هیچ عنوان از کیفیت نان استان رضایت ندارند و دلیل اصلی این کیفیت پایین را خبازان می دانند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با تاکید بر لزوم تشدید نظارت ها بر روند عرضه آرد و فعالیت خبازی های استان کردستان، گفت: انتظار می رود که در سایه تشکیل این کارگروه و با عنایت به مطالبه جدی مردم شاهد ارتقاء کیفیت نان در استان کردستان باشیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم توجه به تامین گندم باکیفیت و تحویل آن به کارخانه های آرد در استان، افزود: با عنایت به بررسی های صورت گرفته ظاهرا کیفیت گندم در کردستان متوسط و رو


برچسب ها: استان کردستان - مدیرکل تعزیرات حکومتی - کردستان - تعزیرات حکومتی - مدیرکل تعزیرات - استان - کیفیت
آخرین اخبار سرویس:

ارتقاء کیفیت نان در کردستان ضروری است

ارتقاء کیفیت نان در کردستان ضروری است