خطر در کمین اقتصاد برزیل استبدترین خشکسالی در 40 سال اخیر، محصولات اصلی برزیل را در معرض خطر قرار داده است. - بدترین خشکسالی در 40 سال اخیر، محصولات اصلی برزیل را در معرض خطر قرار داده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، در ابتدا آتش سوزی ، مزارع نیشکر را سوزاند و اکنون، بدترین خشکسالی در بیش از چهار دهه گذشته، محصولات قهوه و سویا را در برزیل تهدید می کند. مرکز ملی نظارت بر بلایای طبیعی اعلام کرد که از ماه مه تا اگوست، برخی از مناطق کلیدی کشاورزی با خشک ترین آب وهوا از سال 1981 مواجه بودند و حداقل تا دو هفته دیگر بارانی پیش بینی نمی شود، دوره ای که درختان قهوه معمولاً گل می دهند و کشاورزان سویا می کارند. کمبود بارندگی برای عرضه جهانی محصولات زراعی در دنیایی که برای همه چیز از شکر گرفته تا قهوه و سویا به طور فزاینده ای به برزیل وابسته شده است، خطراتی ایجاد می کند. ضرر و زیان می تواند استرس مالی را برای کشاورزان برزیلی که در حال حاضر با کاهش شدید قیمت ها مقابله می کنند، تقویت کند. این یکی از بدترین خشکسالی ها در تاریخ قهوه و باعث افزایش قیمت بیش از 30 درصدی قهوه شده است و از دست رفتن محصولات در برزیل می تواند به این رالی کمک کند. آتش سوزی های جنگلی که هفته گذشته در مزارع نیشکر رخ داد، پیش بینی برای تولید شکر برزیل برای فصل جاری را اصلاح کرد. برچسب ها: برزیل - محصولات - خشکسالی - در معرض خطر - کشاورزان - معرض خطر - محصولات زراعی |
آخرین اخبار سرویس: |