خواص دانه سویا از منظر طب سنتی ؛ هم برای مردان و هم زنانیک دکترای تخصصی داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خواص دانه سویا از منظر طب سنتی را تشریح کرد. - خواص دانه سویا از منظر طب سنتی ؛ هم برای مردان و هم زنان یک دکترای تخصصی داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خواص دانه سویا از منظر طب سنتی را تشریح کرد. راحله زارع شاهی ــ دکترای تخصصی داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان, درباره سویا اظهار داشت: به دلیل شباهت ظاهری دانه سویا به لوبیا آن را لوبیای روغنی و یا لوبیای چینی نیز می نامند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازتسنیم، به گفته وی در سرزمین چین بسیار زیاد از آن مصرف می شده و از نظر ترکیبات شیمیایی و ویتامین ها و مواد معدنی، دانه رسیده سویا نیز مانند سایر حبوبات دارای مقدار کمی کاروتن است و از نظر ویتامین Bکمپلکس غنی است و دارای مقدار کمی ویتامین C نیز است. در سویا ویتامین های D و E و K نیز یافت شده است. این دکترای تخصصی داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان داشت: مصرف منظم و درازمدت فرآورده های سویا به میزان محسوسی وضع خون اشخاصی را که مبتلا به کلسترول زیاد هستند اصلاح می کند و در برخی موارد حتی مقداری از آسیب هایی را که بر اثر کلسترول به رگ های خونی وارد شده است رفع و ترمیم می کند، نشانه های علمی دیگری در دست است که سویا در تنظیم سطح انسولین قند خون و فعالیت روده ها برای دفع برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی کرمان - دانشگاه علوم پزشکی - دانه سویا - دانشگاه علوم - داروسازی - سنتی - سویا |
آخرین اخبار سرویس: |