رابطه نمک با بیماری ام اسبه نقل از مدیکال نیوز تودی، بیماری مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری خودایمنی مزمن است که در اثر تعامل بین عوامل محیطی مانند مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی و عوامل پرخطر ژنتیکی ایجاد می شود. هنگامی که سلول های T تنظیمی، که نوعی از گلبول های سفید خون هستند که پاسخ ایمنی را در برابر بافت خود بدن سرکوب می کنند، عملکرد نادرست داشته باشند، می توانند منجر به ایجاد ام اس و سایر بیماری های خودایمنی شوند. یک مطالعه جدید نشان می دهد که سطوح بالای سدیم منجر به تنظیم مثبت مسیر مولکولی شامل ژن های SGK-1 و PRDM1-S می شود و متعاقباً باعث اختلال عملکرد سلول های T تنظیمی می شود. بنابراین این مطالعه مکانیسم بالقوه ای را نشان می دهد که از طریق آن یک رژیم غذایی پر نمک می تواند خطر بیماری های خود ایمنی را افزایش دهد. نویسنده اصلی این مطالعه، دکتر توموکازو سومیدا ، استاد دانشکده پزشکی ییل، گفت: ما قبلاً نشان دادیم که سلول های T تنظیمی در بیماری های خودایمنی انسان، به ویژه ام اس معیوب هستند و نشان می دهد که آنها نقش مهمی در ابتلاء به بیماری های خودایمنی، به ویژه ام اس دارند. در این مقاله، ما مکانیسم اساسی مسئول از دست دادن تنظیم ایمنی در بیماری ام اس را کشف کردیم که هم عوامل محیطی و هم عوامل ژنتیکی را به هم مرتبط می کند. برچسب ها: بیماری - ایمنی - رژیم غذایی - بیماری های خود ایمنی - مطالعه - مولتیپل اسکلروزیس - تنظیم |
آخرین اخبار سرویس: |