مطالب مرتبط:
کنترل و درمان خشم و عصبانیت با روش های طب سنتی + اثر خشم و عصبانیت بر مزاج افراد
اگه نمی دونی واسه ناهار چی درست کنی این پاستا مخصوص خودته! | طرز تهیه پاستا فوری
طرز تهیه لولا کباب | یه غذای بهشتی در عین حال آسون
طرز تهیه خیارشور فوری یک روزه؛ ساده، سریع و خوشمزه
برش ماهی تن گران قیمت توسط استاد ژاپنی برای تهیه سوشی (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 شهریور 1403 ساعت 00:002024-08-25پزشكي

طرز تهیه سرکه سیب به روش سنتی بدون شکر


سرکه سیب همانند سرکه انگور طعم ترشی دارد، اما برخلاف آن، گلو را نمی سوزاند.

علاوه بر این خواص بی نظیری دارد که این ماده غذایی را به یک دارو تبدیل کرده است، -   ماندگاری سرکه سیب چقدر است؟مواد لازم و نکات مهم در تهیه سرکه سیب،خواص سرکه سیب سرکه سیب همانند سرکه انگور طعم ترشی دارد، اما برخلاف آن، گلو را نمی سوزاند.

علاوه بر این خواص بی نظیری دارد که این ماده غذایی را به یک دارو تبدیل کرده است، از اینرو سرکه سیب بسیار مورد توجه قرار دارد.

به چند روش می توانید از این سرکه استفاده کنید، به عنوان چاشنی سالاد و سایر غذا ها و به صورت محلول در آب (روزانه یک قاشق سرکه سیب را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و بنوشید).

در ادامه طرز تهیه سرکه سیب به روش سنتی را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب به روش خانگی: آب جوش کمی- سیب دو کیلو - سرکه سیب یا انگور دو لیوان طرز تهیه سرکه سیب: 1- ابتدا سیبها را بشویید و کاملاً خشک کنید.

  2- سیب ها را به قطعات کوچک خرد کنید،هسته و دم آن را جدا کنید.

3- سیبها را داخل ظرف بریزید و کمی آبجوش روی آنها بریزید.

4- به ازای هر دو کیلو سیب دو لیوان سرکه سیب اضافه کنید.

می توانید از سرکه انگور و یا گلابی نیز استفاده کنید 5- ظرف را طوری پر کنید که ¼ آن خالی بماند تا عمل تخمیر به درستی انجام شود  6- بهتر است درب دبه را برداشته


برچسب ها: سرکه سیب - سرکه - طرز تهیه - انگور - خواص - غذایی - مواد
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه سرکه سیب به روش سنتی بدون شکر

طرز تهیه سرکه سیب به روش سنتی بدون شکر