طرز تهیه سرکه سیب به روش سنتی بدون شکرسرکه سیب همانند سرکه انگور طعم ترشی دارد، اما برخلاف آن، گلو را نمی سوزاند. علاوه بر این خواص بی نظیری دارد که این ماده غذایی را به یک دارو تبدیل کرده است، - ماندگاری سرکه سیب چقدر است؟مواد لازم و نکات مهم در تهیه سرکه سیب،خواص سرکه سیب سرکه سیب همانند سرکه انگور طعم ترشی دارد، اما برخلاف آن، گلو را نمی سوزاند. علاوه بر این خواص بی نظیری دارد که این ماده غذایی را به یک دارو تبدیل کرده است، از اینرو سرکه سیب بسیار مورد توجه قرار دارد. به چند روش می توانید از این سرکه استفاده کنید، به عنوان چاشنی سالاد و سایر غذا ها و به صورت محلول در آب (روزانه یک قاشق سرکه سیب را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و بنوشید). در ادامه طرز تهیه سرکه سیب به روش سنتی را شرح خواهیم داد. مواد لازم برای تهیه سرکه سیب به روش خانگی: آب جوش کمی- سیب دو کیلو - سرکه سیب یا انگور دو لیوان طرز تهیه سرکه سیب: 1- ابتدا سیبها را بشویید و کاملاً خشک کنید. 2- سیب ها را به قطعات کوچک خرد کنید،هسته و دم آن را جدا کنید. 3- سیبها را داخل ظرف بریزید و کمی آبجوش روی آنها بریزید. 4- به ازای هر دو کیلو سیب دو لیوان سرکه سیب اضافه کنید. می توانید از سرکه انگور و یا گلابی نیز استفاده کنید 5- ظرف را طوری پر کنید که ¼ آن خالی بماند تا عمل تخمیر به درستی انجام شود 6- بهتر است درب دبه را برداشته برچسب ها: سرکه سیب - سرکه - طرز تهیه - انگور - خواص - غذایی - مواد |
آخرین اخبار سرویس: |