مطالب مرتبط:
احدی از آغاز نسل طلایی می گوید؛ این بچه ها می توانند آینده بوکس ایران را بسازند
فیلم/ تونل های زیرزمینی: کلید طلایی جنگ های آینده
طرحِ طلایی افزایش حقوق کارگران در مجلس| یک لنگه پا ایستادنِ «افزایش حقوق کارگران» متناسب با تورم
زهرا کیانی که در مسابقات ووشو طلایی شد، کیست؟
طرحِ طلایی افزایش حقوق کارگران در مجلس| یک لنگه پا ایستادنِ «افزایش حقوق کارگران» برای تناسب با تورم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1403 ساعت 15:002024-09-16پزشكي

کاهوی طلایی با 30 برابر ویتامین بیشتر مهندسی شد


محققان اسپانیایی یک کاهوی طلایی جدید را طوری مهندسی کرده اند که مواد مغذی آن 30 بار بیشتر از نمونه سبز آن باشد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، کاهو یکی از سبزیجات جالب است اما بیشتر اوقات در ساندویچ ها، خوراک و دیگر وعده های غذایی برای پر کردن ظرف به کار می رود.

اما پژوهشگران روشی نوین برای یافتن مزایای بیشتر از مقدار کمتری کاهو یافته اند.

گروهی از پژوهشگران انستیتو IBMCP این گیاه را به طور ژنتیکی مهندسی کرده اند تا مواد مغذی اش را افزایش دهند.

آنها به خصوص سطح نوعی آنتی اکسیدان به نام بتا کاروتن را افزایش داده اند که بدن برای ساخت ویتامین A به کار می رود.

این ماده برای بهبود بینایی، عملکرد سیستم ایمنی و رشد سلولی اهمین زیادی دارد و همچنین از بدن انسان در مقابل آلزایمر، بیماری قلبی و انواع سرطان محافظت می کند.

بتاکاروتن به طور معمول در هویج، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین یافت می شود.

همه این سبزیجات رنگ نارنجی دارند و اکنون کاهوی مهندسی شده نیز از این قاعده مستثنی نشده است.

مقدار بالاتر بتا کاروتن سبب شده برگ های این سبزی به رنگ زرد در بیاید و کاهوی طلایی نام بگیرد.

مقدار بتاکاروتن در کاهوی طلایی 30 بار بیشتر از کاهوی معمولی است.


برچسب ها: پژوهشگران - مهندسی - مواد مغذی - کاهو - ویتامین - افزایش - آنتی اکسیدان
آخرین اخبار سرویس:

کاهوی طلایی با 30 برابر ویتامین بیشتر مهندسی شد

کاهوی طلایی با 30 برابر ویتامین بیشتر مهندسی شد