مطالب مرتبط:
با این چهار مدل شامی دیگه غم برای غذا درست کردن نداری | دستور 4 مدل شامی از شامی گوشت تا شامی گیاهی +ویدئو
روش تهیه دسر نسکافه فوری و خوشمزه+فیلم
غذای ساده برای شام | تهیه کتلت لوبیا سبز خوشمزه و مقرون به صرفه
طرز تهیه آلبالو خشکه | تنقلات خوشمزه!
طرز تهیه خورشت پای مرغ با سبزیجات توسط زوج غارنشین (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 شهریور 1403 ساعت 07:002024-08-23پزشكي

پنیر فتا؛ خواص، مضرات و طرز تهیه + 5 دستور تهیه غذا با آن


پنیر فتا یکی از محبوب ترین انواع پنیر یونانی است که اغلب با شیر گوسفند و گاهی با ترکیب شیر بز و گوسفند درست می شود.

واژه «فتا» در زبان یونانی به معنی «برش» است و قدمت این پنیر به قرن هفدهم بازمی گردد.

- کربوهیدرات: فتا کربوهیدرات زیادی ندارد و مجموعا 1درصد از نیاز روزانه بدن به این ماده را تأمین می کند.

قند: ناچیز بودن قند، این پنیر یونانی را برای افرادی که قند مصنوعی را از رژیم غذایی خود حذف کرده اند، مناسب می کند.

چربی: تقریبا نیمی از چربی این پنیر از نوع چربی اشباع است، بنابراین بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.

پروتیین: یک فنجان پنیر فتا 43درصد از نیاز روزانه بدن به پروتیین را تأمین می کند.

ویتامین ها و مواد معدنی: کلسیم و ویتامین ب 12 فراوان پنیر فتا برای استخوان ها مفید است و انرژی بدن را تأمین می کند.

سایر ریزمغذی ها: این پنیر فسفر، مس، روی، منگنز، سلنیوم و ویتامین ب 6 و همچنین مقادیر نسبتا کمی آهن، منیزیم، پتاسیم و ویتامین آ دارد.

خواص پنیر فتا وجود مواد معدنی و ویتامین فراوان در پنیر فتا آن را به ماده ای مغذی برای رژیم غذایی تبدیل می کند.

در ادامه برخی از خواص پنیر فتای محبوب را بیان می کنیم.

1.

سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد حتما از مادرها و مادربزرگ ها شنیده اید که خوردن ماست سبب هضم بهتر غذا می شود.


برچسب ها: پنیر - ویتامین - یونانی - ویتامین ب - پروتیین - چربی - گوسفند
آخرین اخبار سرویس:

پنیر فتا؛ خواص، مضرات و طرز تهیه + 5 دستور تهیه غذا با آن

پنیر فتا؛ خواص، مضرات و طرز تهیه + 5 دستور تهیه غذا با آن