جوجه ریزی در مرغداری های گیلان 33 درصد افزایش یافترییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بیش از 56 میلیون قطعه جوجه ریزی تا پایان تیرماه در استان انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33 درصد افزایش دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی افزود: در این مدت بیش از 85 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که بیش از نیاز استان است و بخشی از نیاز سایر استان ها نیز از این محل تامین می شود. وی بیان کرد: تولید بیش از 260 هزار تن گوشت مرغ از مرغداری های صنعتی گیلان تا پایان سال جاری هدف گذاری شده که با برنامه ریزی های معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فراتر از آن نیز ممکن است. رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به افتتاح کشتارگاه صنعتی طیور در سفر اخیر وزیر کشور به گیلان گفت: بهره برداری از کشتارگاه های صنعتی طیور در سطح استان موجب کامل شدن زنجیره تولید و گسترش صنعت طیور استان و کاهش نیاز به کشتار مرغ تولیدی گیلان در خارج استان می شود. رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: سال گذشته 253 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد. برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی - استان - گیلان - کشاورزی - رییس سازمان - تولید |
آخرین اخبار سرویس: |