مطالب مرتبط:
نظارت کارشناسان دامپزشکی طرقبه شاندیزاز مراکز عرضه فرآورده های خام دامی
بیش از 6 هزار میلیارد ریال طرح در طرقبه شاندیز به ثمر نشست
بهره برداری از چند طرح عمرانی در شهرستان طرقبه شاندیز
5 مدل پرده جدید برای پذیرایی و اتاق خواب به همراه قیمت
عضو اتاق بازرگانی: روزانه 12 میلیون لیتر میعانات نفتی از کشور قاچاق می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 شهریور 1403 ساعت 10:302024-08-26سياسي

تاکید شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر نگهداری لاشه های استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سرد


شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر نگهداری لاشه های استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سردتاکیدکرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت:لاشه های استحصالی کشتارگاه باید به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد و دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد، نگهداری شوند.

 دکتر علیرضا قدرتی افزود: علاوه بر اهمیت بازرسی قبل و پس از کشتار توسط ناظران کشتارگاه، نگهداری لاشه ها به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هنگام خروج از کشتارگاه دمای عمق لاشه باید بین 0 تا 4 درجه سانتیگراد باشد.

وی، گفت: نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد و در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت باعث بروز جمود نعشی و کاهش PH گوشت می گردد و بسیاری از عوامل بیماری زا از جمله عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین می رود و از رشد باکتری ها جلوگیری می شود.

 


برچسب ها: کشتارگاه - کشتار - نگهداری - دامپزشکی - طرقبه شاندیز - لاشه - شاندیز
آخرین اخبار سرویس:

تاکید شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر نگهداری لاشه های استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سرد

تاکید شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر نگهداری لاشه های استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سرد