تاکید شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر نگهداری لاشه های استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سردشبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر نگهداری لاشه های استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سردتاکیدکرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت:لاشه های استحصالی کشتارگاه باید به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد و دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد، نگهداری شوند. دکتر علیرضا قدرتی افزود: علاوه بر اهمیت بازرسی قبل و پس از کشتار توسط ناظران کشتارگاه، نگهداری لاشه ها به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هنگام خروج از کشتارگاه دمای عمق لاشه باید بین 0 تا 4 درجه سانتیگراد باشد. وی، گفت: نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد و در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت باعث بروز جمود نعشی و کاهش PH گوشت می گردد و بسیاری از عوامل بیماری زا از جمله عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین می رود و از رشد باکتری ها جلوگیری می شود.
برچسب ها: کشتارگاه - کشتار - نگهداری - دامپزشکی - طرقبه شاندیز - لاشه - شاندیز |
آخرین اخبار سرویس: |