مطالب مرتبط:
توصیه های تغذیه ای در محل کار
خبر خوش درباره افزایش حقوق کارمندان/ واریزی در راه است
NYT Strands امروز: نکات، spangram و پاسخ ها برای یکشنبه، 8 سپتامبر
خدمات رفاهی کارمندان دولت افزایش می یابد
راهنمای انتخاب چراغ ریلی خانگی، معرفی مدل ها، انواع و نکات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 شهریور 1403 ساعت 08:252024-09-09پزشكي

نکات مهم تغذیه ای برای کارمندان


داشتن تغذیه سالم در محل کار بر سلامت و عملکرد کارمندان تأثیر بسزایی دارد.

امروزه سطح فعالیت مردم، با افزایش مدت زمان پشت میزنشینی و استفاده از وسایل نقلیه بسیار کاهش یافته است؛ - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران،به طور کلی اکثر کارمندان دست کم یک میان وعده و یک وعده اصلی را در محیط کار مصرف می کنند.

سلامت نیوز در خبری نوشت:اغلب غذاهایی که در محیط بیرون طبخ می شود به دلیل داشتن چربی و نمک زیاد، می تواند زمینه ساز ابتلا به بیماری های غیر واگیر شود.

امروزه چاقی و اضافه وزن از مشکلات عمده تغذیه ای کشور ما به شمار می رود که یکی از دلایل آن، الگوی نامطلوب مصرف مواد غذایی است.

مصرف مواد غذایی چرب، سرخ کردنی و پر نمک زمینه ساز بروز چاقی، پرفشاری خون، کلسترول بالا و سایر بیماری های غیرواگیر است، اما با پیروی از یک الگوی تغذیه ای سالم در محل کار، می توان تا حدودی از بروز این مشکلات پیشگیری کرد.

توصیه های تغذیه ای در محل کار توصیه می شود کارمندان به بهانه کمبود وقت، صبحانه را حذف نکنند؛ چرا که حذف صبحانه فرد را نسبت به افزایش وزن آسیب پذیر می کند.

برای صبحانه از پنیر کم چرب و کم نمک، تخم مرغ، عدسی و لوبیا گرم، کره بادام زمینی و مواردی از این دست استفاده و مصرف کره، خامه و موارد مشابه محدود شود.


برچسب ها: تغذیه - کارمندان - مواد غذایی - بیماری های غیرواگیر - مصرف مواد - چاقی و اضافه وزن - محل کار
آخرین اخبار سرویس:

نکات مهم تغذیه ای برای کارمندان

نکات مهم تغذیه ای برای کارمندان