نقش تغذیه مناسب در کنترل بیماری نقرسبیماری نقرس، ازجمله بیماری های روماتوییدی و مربوط به اختلال در متابولیسم پورین ها است که با سطح بالای اسید اوریک در خون شناسایی می شود و در ادامه ممکن است با بروز سنگ های کلیوی از نوع اسید اریکی همراه باشد. - فاطمه شفیعی، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اظهار کرد: در برخی افراد ممکن است اسید اوریک خون بیشتر از حد طبیعی باشد، اما هیچ وقت دچار بیماری نقرس نشوند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازآنا، وی افزود: این بیماری اغلب پس از 35 سالگی رخ می دهد و در مردان بیشتر از زنان شایع است. البته در سنین بالا بروز این بیماری در هر دو جنس یکسان است. شفیعی ادامه داد: نقرس با حمله حاد و ناگهانی دردهای آرتریتی موضعی که اغلب در انگشت شست پا شروع شده و تا پاها ادامه می یابد، معلوم می شود. درواقع در افراد مبتلابه نقرس، بالا رفتن اسید اوریک در خون موجب می شود که این ترکیب به همراه سدیم به صورت سدیم اورات در مفاصل مختلف رسوب کند و باعث دردهای مزمن آرتریتی شود که بیشتر در مفاصل کوچک مربوط به انگشتان دست وپا این اتفاق رخ می دهد. وی گفت: ژنتیک در کنار عوامل زمینه ای و محیطی در بروز این اختلال روماتوییدی و التهابی نقش دارد. برچسب ها: بیماری - اسید اوریک - نقرس - خدمات بهداشتی درمانی - دانشگاه علوم پزشکی - اسید - تغذیه |
آخرین اخبار سرویس: |