فاز توسعه دانشکده «علوم تغذیه و صنایع غذایی» کرمانشاه افتتاح شدفاز توسعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور استاندار و جمعی از مسئولین استان افتتاح شد. - فاز توسعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه افتتاح شد ایسنا/کرمانشاه فاز توسعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور استاندار و جمعی از مسئولین استان افتتاح شد. احسان صادقی رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عصر امروز (30 شهریور) در حاشیه افتتاح این پروژه در جمع خبرنگاران با اشاره به شروع ساخت این پروژه از سال 1399، گفت: این پروژه در زمینی به مساحت 550 مترمربع در دو طبقه احداث شده است. به گفته صادقی بیش از 15 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این پروژه صرف شده است. صادقی با بیان اینکه ساخت این پروژه نیاز دانشکده به فضای فیزیکی را بطور کامل رفع کرده است، گفت: در این پروژه 22 اتاق برای استقرار اساتید و برگزاری کلاس های مقطع تحصیلات تکمیلی و دکتری لحاظ شده است. وی با اشاره به آغاز به کار دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه از سال 1396، گفت: در حال حاضر در این دانشکده 200 دانشجو در شش رشته از مقطع کارشناسی تا دکتری مشغول تحصیل هستند. برچسب ها: صنایع غذایی - دانشگاه علوم پزشکی - کرمانشاه - علوم تغذیه - دانشکده - دانشگاه علوم - علوم |
آخرین اخبار سرویس: |