تامین امنیت غذایی مرهون استفاده صحیح از منابع آب و خاکمعاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم گفت: استفاده از بذور ضدعفونی شده و اصلاحی، استفاده متناسب از کودهای پایه، مبارزه به موقع و اصولی با علف های هرز، - ایسنا/قم معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم گفت: استفاده از بذور ضدعفونی شده و اصلاحی، استفاده متناسب از کودهای پایه، مبارزه به موقع و اصولی با علف های هرز، آفات و بیماری ها از جمله اقدامات مهم و ضروری در راستای تامین امنیت غذایی است. کاظم سعادت خاتونی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم در حاشیه گردهمایی کشت پاییزه سال زراعی 1403-1404 که امروز 25 شهریورماه در شهرستان کهک برگزار شد، در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: تامین امنیت غذایی مرهون استفاده صحیح از منابع آب و خاک است و با رعایت اصول کاشت، داشت و برداشت و در نتیجه افزایش بهره وری می توان به این هدف مهم دست یافت. وی اصلاح الگوی کشت را راهگشای تامین امنیت غذایی دانست و گفت: استفاده از بذور ضدعفونی شده و اصلاحی، استفاده متناسب از کودهای پایه، مبارزه به موقع و اصولی با علف های هرز، آفات و بیماری ها از جمله اقدامات مهم و ضروری در راستای تامین امنیت غذایی است. سعادت خاتونی در ادامه استفاده از دستگاه های مناسب در مراحل کاشت، داشت و برداشت را مهم ارزیابی کرد و افزود: تفاهم نامه سه جانبه ای با م برچسب ها: معاون بهبود تولیدات گیاهی - جهاد کشاورزی استان - استفاده - جهاد کشاورزی - تامین امنیت - امنیت غذایی - استان قم |
آخرین اخبار سرویس: |