توصیه های طب سنتی برای حفظ سلامتی در فصل پاییزبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مهدی میرغضنفری؛ معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل اظهار کرد: در فصل پاییز به دلیل تغییر خصوصیات آب و هوایی و دمایی برخی از مشکلات و بیماری های جسمی و روحی مانند آلرژی ها، - معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به ارائه توصیه های طب ایرانی برای حفظ سلامتی در فصل پاییز پرداخت. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مهدی میرغضنفری؛ معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل اظهار کرد: در فصل پاییز به دلیل تغییر خصوصیات آب و هوایی و دمایی برخی از مشکلات و بیماری های جسمی و روحی مانند آلرژی ها، مشکلات گوارشی، مفصلی، تنفسی و افسردگی یا سرخوشی بیشتر رخ می دهند که می توان با رعایت تدابیر فصل پاییز از برخی مشکلات جلوگیری کرد. معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: اشخاص سوداوی یا با غلبه سودا، باید در این فصل از غذا های با طبع گرم و تر مانند آبگوشت، کباب، گوشت گوسفندی، گوشت شتر، کبک و بلدرچین، تخم مرغ آبپز و عسلی یا نمیرو، گندم و محصولات آن مانند نان، بلغور گندم، آش و حلیم، نخود و لوبیا و غذا های حاوی آنها، نان سنگگ با مختصری کره یا روغن حیوانی بیشتر استفاده کنند. همچنین خوردن مواد شیرین مانند شیره خرما و انگور، نبات، عسل، مربا های خانگی، میوه های شیرین، کشمش، انگور، به، سیب، خرب برچسب ها: طب ایرانی - فصل پاییز - ایرانی - پاییز - مشکلات - تعالی - معاون |
آخرین اخبار سرویس: |