هنرآشپزی بانوان کرد درموکب های حسینی/استقبال زائران ازغذاهای محلیهنر آشپزی بانوان کُرد با پخت نان و غذاهای محلی در موکب های اربعین حسینی کردستان گویای آیین و رسوم آشپزی مردمان این دیار است که در ایام اربعین حسینی به زائران معرفی می شود. - سنندج- هنر آشپزی بانوان کُرد با پخت نان و غذاهای محلی در موکب های اربعین حسینی کردستان گویای آیین و رسوم آشپزی مردمان این دیار است که در ایام اربعین حسینی به زائران معرفی می شود. خبرگزاری مهر ، گروه استان ها: آوازه هنر بانوان کردستانی بارها بیان شده، از فرش بافی گرفته تا کارهای دستی، خیاطی، بافتنی، گیوه بافی و… تا هنر آشپزی بانوان این دیار که با پخت غذاهای محلی و نان محلی هنر صنایع دستی و آشپزی این استان را به تصویر می کشند. با تردد زائران اربعین حسینی در مرز باشماق طی سه سال اخیر، زواری از استان های مختلف کشور از این استان راهی کربلا شدند و در مسیر ترددشان استقبال و پذیرایی کردستانی ها نصیب شان شد. امسال در برخی مواکب شهرهای استان بانوان نیز دست به کار شدند تا با پخت غذاهای محلی و کلانه (نوعی نان محلی) از زائران پذیرایی کنند. پخت نان محلی در موکب ها صف های زائران در مواکب کردستان را افزایش می داد و زائران در این سفر معنوی هنر آشپزی بانوان این استان را تجربه کردند. برچسب ها: اربعین حسینی - غذاهای محلی - آشپزی - ایام اربعین حسینی - بانوان - حسینی - اربعین |
آخرین اخبار سرویس: |