مطالب مرتبط:
دارونما استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش داد!
مصرف مونجارو خطر ابتلا به دیابت را تا 94 درصد در آزمایش سه ساله کاهش می دهد.
اثری که قند و شکر پنهان در خوراکی ها بر افسردگی و دستگاه گوارش می گذارد!
زنگ خطر برای کانون خانواده در استان یزد
خطر نابودی در کمین تخت جمشید + جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 شهریور 1403 ساعت 10:452024-08-26پزشكي

منزیم خطر افسردگی را کاهش می دهد


محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: دریافت پایین منیزیم غذایی با افزایش خطر افسردگی همراه است.

- زهرا حاج هاشمی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال 2023 طرح پژوهشی با عنوان بررسی ارتباط میان منیزیم دریافتی با افسردگی، یک مرور نظام مند و فراتحلیل برروی مطالعات اپیدمیولوژیک انجام شد.

وی در خصوص این طرح پژوهشی افزود: با تغییر سبک زندگی، عادات و دریافت های غذایی، افزایش استرس و کاهش فعالیت فیزیکی، شیوع افسردگی در ایران و جهان در 10 سال اخیر به شدت افزایش یافته است.

لذا هدف از این مطالعه بررسی یکی از عوامل غذایی مرتبط در بروز افسردگی می¬باشد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: استفاده از غذاهای فرآوری شده و کاهش مصرف منابع غذایی سرشار از منیزیم از جمله مغزیجات، غلات کامل، حبوبات، میوه ها و سبزیجات برگ سبز، از عوامل غذایی مهم و دخیل در افزایش شیوع افسردگی هستند.

حاج هاشمی گفت: مطالعه حاضر یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز است که بر روی 10 مقاله شامل 63214 نفر انجام شده است.

نتایج این مطالعه نشان داد که افرادی که بالاترین دریافت منیزیم غذایی را داشتند در مقایسه با افرادی که پایین ترین مقادیر دریافت را داشتند، 34 درصد کمتر در معرض خطر افسردگی بودند.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان - افسردگی - دانشگاه علوم پزشکی - غذایی - افزایش - دانشگاه علوم - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

منزیم خطر افسردگی را کاهش می دهد

منزیم خطر افسردگی را کاهش می دهد