کدام رژیم غذایی احتمال ابتلا به کووید 19 را کاهش می دهدموارد ابتلا به کووید در تابستان امسال افزایش یافته است، اما یک مطالعه جدید نشان می دهد که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای ممکن است شما را از عفونت در امان نگه دارد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از مدیسن نت، محققان اندونزیایی دریافتند که رژیم غذایی سالم که بر میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، ماهی و چربی های مفید برای قلب مانند روغن زیتون و آجیل متمرکز است، خطر ابتلاء به کووید را کاهش می دهد. آندره سیاهان ، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه سوماترای شمالی در اندونزی، می گوید: مطالعات متعددی وجود دارد که به شدت کووید -19 را با التهاب در بدن مرتبط می داند، در حالی که رژیم غذایی مدیترانه ای به دلیل خواص ضدالتهابی آن شناخته شده است. سیاهان افزود: ما می دانیم که تغییر رژیم غذایی ممکن است آسان نباشد، با این حال، تنظیم تدریجی و ترکیب عناصر رژیم غذایی مدیترانه ای یک به یک در زندگی شما ایده خوبی خواهد بود. به گفته محققان، این نتایج می تواند پیامدهای سلامت عمومی قابل توجهی داشته باشد، و بر اهمیت تغذیه بهینه در پیشگیری از بیماری های واگیر و غیرواگیر تأکید می کند . برای بررسی اینکه آیا خطر عفونت و شدت بیماری ممکن است توسط رژیم غذایی مدیترانه ای تغییر کند یا خیر، تیم تحقیق شش مطالعه با بیش از 55400 شرکت کننده از پنج کشور را که بین سال های 2020 تا 2023 برچسب ها: رژیم غذایی - غذایی - رژیم - مدیترانه - کووید - ابتلا - ابتلا به کووید 19 |
آخرین اخبار سرویس: |