مطالب مرتبط:
کنترل کننده ها را در وسایل برقی برای کاهش مصرف انرژی را بدانید
نکاتی که باید در زمان پیش خرید خانه بدانید: مراقب کلاهبرداری باشید!
مصرف این ویتامین برای سلامت زنان حیاتی است
راهنمای جامع انتخاب قالب وردپرس: نکاتی که باید بدانید
مضرات مصرف زیاد پنیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 شهریور 1403 ساعت 11:002024-09-05پزشكي

از فواید مصرف نان کامل بیشتر بدانید


، به گفته خانم موسویان، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی؛ در اقشار کم درآمد که نان بیشتری مصرف می کنند تا 60 درصد پروتیین روزانه از نان تامین می شود.

اما آمار ها نشان می دهد مردم ایران نان کامل را کمتر و نان سفید را بیشتر مصرف می کنند.

تفاوت آرد کامل با سایر آرد ها چیست؟ یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه.

لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروه B و آنتی اکسیدان است.

لایه میانی که بزرگترین جزء دانه را تشکیل می دهد، آندوسپرم نام دارد که اغلب از کربوهیدرات و مقادیر بسیار کمی پروتیین و ویتامین ها تشکیل شده است.

درونی ترین قسمت دانه جوانه است که از پروتیین به ویژه اسید های آمینه ضروری، چربی ها (اغلب اسید های چرب غیراشباع)، فیبر، ویتامین های گره B، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها تشکیل شده است.

وقتی دانه گندم به آرد تبدیل می شود، می توان آن را تصفیه کرد یا به صورت کامل برای تهیه نان استفاده کرد.

در فرآیند تصفیه، هم جوانه غنی از پروتیین و هم بخش های سبوس پر فیبر حذف می شود تا آرد نرم تر و سفیدتر در مقایسه با آرد کامل به دست آید.

به همین دلیل نان های تهیه شده از آرد سفید نسبت به نان های تهیه شده از آرد کامل رنگ سفیدتری دارد.


برچسب ها: ویتامین ها - آنتی اکسیدان - ویتامین - پروتیین - تامین - تشکیل - اقشار کم درآمد
آخرین اخبار سرویس:

از فواید مصرف نان کامل بیشتر بدانید

از فواید مصرف نان کامل بیشتر بدانید