فروش کدام خوراکی ها و مواد غذایی در بوفه مدرسه ممنوع استرییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از مدیران مدارس خواست نظارت مستقیم بر عرضه مواد خوراکی بوفه ها داشته باشند. - رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از مدیران مدارس خواست نظارت مستقیم بر عرضه مواد خوراکی بوفه ها داشته باشند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، مجید تاجیک، بر ضرورت توجه والدین، مدیران و مربیان به توصیه های کارشناسان بهداشت محیط برای سلامت دانش آموزان تاکید کرد و گفت: مدیران مدارس باید نظارت مستقیم بر عرضه مواد خوراکی بوفه ها داشته باشند. وی افزود: تنها مواد خوراکی مجاز مطابق دستورالعمل های بهداشتی باید در بوفه مدارس به دانش آموزان عرضه شود. تاجیک ادامه داد: عرضه تنقلاتی مانند آلوچه، لواشک و دیگر تنقلات رایج به صورت فله، بدون بسته بندی و فاقد مشخصات بهداشتی از جمله پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا و آدرس کارخانه توسط دستفروشان ممنوع است و مدیران مدارس باید این موارد را به مراکز و شبکه های بهداشت و یا سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت به شماره تماس 190 گزارش کنند. رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طبخ غذا در بوفه های مدارس با شرایط غیر بهداشتی یا آماده سازی مواد غذایی در منزل متصدیان را برای توزیع در بوفه مدرسه ممنوع اعلام برچسب ها: مواد خوراکی - معاونت بهداشت دانشگاه - مدیران مدارس - دانشگاه علوم پزشکی - خوراکی - بهداشت - معاونت بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |