نانوذراتی برای کاهش واکنش آلرژیک ناشی از نیش نوعی کنه نسبت به گوشت قرمزنتایج تحقیقات انجام شده به رهبری محققان دانشگاه میشیگان نشان می دهد، نانوذراتی که به صورت داخل وریدی به موش ها تزریق شده، می تواند واکنش های آلرژیک نسبت به گوشت قرمز ناشی از نیش کنه تگزاسی یا Lone Star را کاهش دهد. - نتایج تحقیقات انجام شده به رهبری محققان دانشگاه میشیگان نشان می دهد، نانوذراتی که به صورت داخل وریدی به موش ها تزریق شده، می تواند واکنش های آلرژیک نسبت به گوشت قرمز ناشی از نیش کنه تگزاسی یا Lone Star را کاهش دهد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، این بیماری که به عنوان سندرم آلفا گال نامیده می شود، به دلیل گزش نوعی کنه در بدن انسان ایجاد می شود و باعث می شود فرد در هنگام خوردن گوشت قرمز دچار واکنش آلرژیک شود. این بیماری در جهان در حال افزایش است، زیرا تغییرات آب و هوایی و سایر عوامل باعث شده است که کنه های تگزاسی زیستگاه های خود را گسترش دهند. این نانوذرات حاوی آلرژن هایی هستند که سیستم ایمنی بدن را برای نادیده گرفتن نوع قند موجود در گوشت قرمز نادیده می گیرند. پس از تحویل این نانوذرات به بدن موش، محققان دانشگاه ویرجینیا این موش ها را در معرض کنه قرار دادند تا پاسخ ایمنی به قندهای آلفا گال را ایجاد کنند. نتایج نشان داد از 12 موش، در 10 موش پاسخ ایمنی کاهش یافته است. برچسب ها: گوشت قرمز - نانوذرات - دانشگاه میشیگان - نتایج تحقیقات - واکنش - تغییرات آب و هوایی - گوشت |
آخرین اخبار سرویس: |