تلاش در جهت تثبیت بازار گوشت و مرغ با افزایش تولیدات دامیمعاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: شرایط اقلیمی مساعد و افزایش تعداد دام ها به بهبود تولید گوشت قرمز و مرغ کمک کرده است و با این افزایش در تلاش برای تثبیت بازار گوشت و مرغ هستیم. - ایسنا/خراسان رضوی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: شرایط اقلیمی مساعد و افزایش تعداد دام ها به بهبود تولید گوشت قرمز و مرغ کمک کرده است و با این افزایش در تلاش برای تثبیت بازار گوشت و مرغ هستیم. مجید جعفری در گفت وگو با ایسنا درباره وضعیت تولیدات دامی در 5 ماه ابتدایی 1403 اظهار کرد: در پنج ماه ابتدایی امسال در حوزه تولیدات دامی، تغییرات قابل توجهی رخ داده است. وی با اشاره به آمار تولیدات گوشت قرمز و شیر در سال 1402 بیان کرد: طبق آمارهای مستند وزارتی در سال 1402، تولید گوشت قرمز به 83 هزار تن و تولید شیر به یک میلیون و 19 هزار تن رسید. در سال جاری، تولید گوشت قرمز تاکنون به بیش از 38 هزار تن و تولید شیر خام نیز به 480 هزار تن رسیده است. معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی خراسان رضوی درباره میزان تولید گوشت مرغ و تخم مرغ بیان کرد: در سال گذشته 204 هزار تن گوشت مرغ تولید شد و حدود 113 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای استان خراسان رضوی انجام شد. برچسب ها: تولیدات دامی - تولید - معاون بهبود تولیدات دامی - تولید گوشت قرمز - تولیدات - تولید گوشت - گوشت قرمز |
آخرین اخبار سرویس: |