مطالب مرتبط:
بررسی راهکار های افزایش صادرات کرمان به هند و پاکستان
افزایش نسبی دمای هوا در ایلام
افزایش قربانیان سیل بنگلادش به حدود 60 نفر
افزایش نسبی دمای هوا در ایلام
قیمت نان در تهران هم افزایش یافت؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 شهریور 1403 ساعت 16:352024-09-01پزشكي

بخار سرکه حساسیت حسگر گازی را افزایش می دهد


پروفسور نوشین نصیری و همکارانش نشان دادند که با استفاده از بخار سرکه می توان حساسیت و عملکرد حسگر گازی را به شدت افزایش داد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، محققان دانشگاه مک کواری روشی نوآورانه برای ساخت حسگرهای نور فرابنفش (UV) توسعه داده اند.

رویکرد آنها پتانسیل افزایش کارایی و انعطاف پذیری دستگاه های پوشیدنی است و این مطالعه به جزییات این موضوع می پردازد که چگونه بخار اسید استیک می تواند عملکرد حسگرهای مبتنی بر نانوذرات اکسید روی را بدون نیاز به پردازش در دمای بالا به طور قابل توجهی افزایش دهد.

پروفسور نوشین نصیری، یکی از نویسندگان مقاله مربوط به این دستاورد و سرپرست آزمایشگاه نانوفناوری دانشگاه مک کواری، گفت: معمولاً این حسگرها قبل از اینکه بتوانند کار کنند یا هر سیگنالی را انتقال دهند، در یک کوره پردازش می شوند و به مدت 12 ساعت در دمای بالا گرم می شوند.

پروفسور شوجوان هانگ از دانشکده مهندسی دانشگاه مک کواری نیز تاکید کرد: ما با قرار دادن مقدار مختصری بخار سرکه در مجاورت این حسگرها، متوجه شدیم که ذرات اکسید روی موجود بر سطح حسگر با هم ادغام می شوند و پلی را تشکیل می دهند که می تواند انرژی را هدایت کند.

اتصال نانوذرات اکسید روی به یکدیگر گامی حیاتی در ایجاد حسگرهای کوچک پیشرفته است، زیرا مسیرهایی را برای جریان الکترون ای


برچسب ها: افزایش - حسگر - آزمایشگاه نانوفناوری - دمای بالا - دانشگاه - افزایش کارایی - عملکرد
آخرین اخبار سرویس:

بخار سرکه حساسیت حسگر گازی را افزایش می دهد

بخار سرکه حساسیت حسگر گازی را افزایش می دهد