نیشابور سالانه 20 تا 40 درصد افزایش جوجه ریزی داردمعاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: حمایت های بسیار خوب دولت موجب شده که هرسال حدود 20 تا 40 درصد افزایش جوجه ریزی را در شهرستان داشته باشیم. - ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: حمایت های بسیار خوب دولت موجب شده که هرسال حدود 20 تا 40 درصد افزایش جوجه ریزی را در شهرستان داشته باشیم. علی مبارکی امروز 28 شهریور، در جلسه آموزشی مرغداران گوشتی اظهار کرد: شهرستان نیشابور در تولید محصولات دامی و تخم مرغ در استان یا جزو اولین ها و یا بهترین ها است. وی با بیان اینکه ایران جزو 10 کشور برتر دنیا در تولید مرغ است، از رو به رشد بودن صنعت مرغداری خبر داد و گفت: تشکیل زنجیره تولید مرغ یکی از اهداف عالیه و سازمانی جهاد کشاورزی است. معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور افزود: هم اکنون 4 واحد را برای تشکیل زنجیره در دست اقدام داریم و مرغداران باید با استفاده از روش های جدید و نوین تولید، بهره وری خود را افزایش دهند. مبارکی اظهار کرد: زنجیره تولید مرغ 4 حلقه دارد که در هر حلقه حدود 5 درصد و جمعاً چیزی حدود 20 درصد از هزینه های جاری تولیدکنندگان کاهش خواهد یافت. ضرورت تهیه جوجه یک روزه از داخل استان علی سلیمانی رییس شبکه دامپزشکی نیشابور در ادامه نیز با اشاره به بیماری های خاص طیور گفت: مرغداران تا جایی که می برچسب ها: جهاد کشاورزی - نیشابور - معاون سازمان - کشاورزی - جوجه ریزی - سازمان - شهرستان |
آخرین اخبار سرویس: |