هشدار فوری به عاشقان ته دیگ! + 3 توصیه مهمدر صورتی که رنگ ته دیگ سیب زمینی به رنگ طلایی روشن باشد، خطری وجود ندارد و مصرف آن برای سلامتی مخاطبان ایمن است. با این حال، هرچه رنگ ته دیگ سیب زمینی به سمت تیره تر بروید، - بیشترین دلیل برای افزایش احتمال خطر سرطان و ناباروری در مورد ته دیگ سیب زمینی، مربوط به ترکیبات موجود در آن است. مقدار قندهای پیش ساز سم آکریل آمید در سیب زمینی بسیار بیشتر از مقادیر موجود در برنج یا گندم است. در واقع، خطر ایجاد سرطان و اختلالات ناباروری ناشی از ته دیگ سیب زمینی، به مراتب بیشتر از ته دیگ نان یا ته دیگ برنج است. این بدان معناست که طبخ نامناسب سیب زمینی می تواند عوارض جدی تری را برای سلامتی به همراه داشته باشد. اطلاعاتی که ارائه شده اند، هدفش ترغیب به اجتناب از مصرف سیب زمینی نیست؛ بلکه تأکید بر استفاده از روش های پخت با حرارت ملایم در فرآیند طبخ می باشد. استفاده از ته دیگی که رنگ قهوه ای داشته باشد، به عنوان یک راهکار عملی در پخت و پز توصیه می شود. این روش باعث می شود که در طول طبخ، ترکیبات مضر و سمی کمتری آزاد شوند و بنابراین خطر ایجاد اثرات زیان بار بر روی سلامتی کاهش یابد. کدام نوع ته دیگ سیب زمینی سالم و کدامیک ناسالم است در صورتی که رنگ ته دیگ سیب زمینی به رنگ طلایی روشن باشد، خطری وجود ندارد و مصرف آن برای سلامتی مخاطبان ایمن است. برچسب ها: سیب زمینی - ته دیگ - زمینی - ناباروری - استفاده - سلامتی - سرطان |
آخرین اخبار سرویس: |