مطالب مرتبط:
ضرورت بهره گیری از ظرفیت تشکل های کشاورزی در طرح «از مزرعه تا سفره» فارس
استفاده از ظرفیت سازندگان بومی در پروژه 488 واحدی گرگان
استفاده از ظرفیت شرکت های بزرگ و پیشران برای توسعه اقتصادی
حقابه پروژه های زیربنایی حوزه کشاورزی شوشتر از محل طرح 550 هزار هکتاری تامین شد
تامین حقابه طرح های زیربنایی حوزه کشاورزی شوشتر از محل طرح 550 هزار هکتاری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 شهریور 1403 ساعت 19:402024-09-07اقتصادي

استفاده از ظرفیت تشکل های کشاورزی در طرح «از مزرعه تا سفره»


سرپرست سازمان تعاون روستایی استان فارس با اشاره به اجرای طرح از مزرعه تا سفره گفت: بر اساس تصمیم استانداری فارس این طرح باید با بهره گیری از ظرفیت تشکل های بخش کشاورزی ارتقا پیدا کند.

- استفاده از ظرفیت تشکل های کشاورزی در طرح از مزرعه تا سفره شیراز- سرپرست سازمان تعاون روستایی استان فارس با اشاره به اجرای طرح از مزرعه تا سفره گفت: بر اساس تصمیم استانداری فارس این طرح باید با بهره گیری از ظرفیت تشکل های بخش کشاورزی ارتقا پیدا کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، حمید رشیدی در نشست هم اندیشی به منظور ارتقای کیفیت اجرای طرح از مزرعه تا سفره با مرور فرآیند اجرای این طرح گفت: این طرح ابتدا در آذرماه سال 1401 با مشارکت تعاون روستایی و با حمایت دستگاه های بین بخشی آغاز شده و با تغییراتی در حال پیگیری است.

حمید رشیدی ادامه داد: هم اکنون این طرح با تصمیم استانداری با محوریت اتحادیه خرده فروشان در حال اجرا است که بر اساس تصمیم استانداری طرح باید با بهره گیری از ظرفیت تشکل های بخش کشاورزی ارتقا پیدا می کند.


برچسب ها: سازمان تعاون روستایی - تعاون روستایی - کشاورزی - استانداری فارس - استانداری - مزرعه - استان
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از ظرفیت تشکل های کشاورزی در طرح «از مزرعه تا سفره»

استفاده از ظرفیت تشکل های کشاورزی در طرح «از مزرعه تا سفره»