مطالب مرتبط:
برداشت گندم دیم در شهرستان اهر
برداشت از حساب با ترفند ارسال لینک جعلی در سبزوار
برداشت اینترنتی غیرمجاز با ارسال پیامک جعلی در فریمان
رهبر انقلاب برای چه موضوعی به پزشکیان اجازه برداشت از صندوق توسعه ملی دادند؟ | ویدئو
داگز به دلیل مشکلات فنی، برداشت را به صورت موقت متوقف کرده است.
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 شهریور 1403 ساعت 10:252024-09-01پزشكي

زمان برداشت پسته درحفظ ویژگی های آن موثر است


کرمان_عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان گفت: زمان برداشت پسته یکی از مراحل حساس در فرآیند تولید این محصول با ارزش است.

- دکتر علی اسماعیل پور، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه زمان برداشت پسته یکی از مراحل حساس در فرآیند تولید این محصول با ارزش است گفت: برداشت به موقع و در زمان مناسب باعث حفظ ویژگی های طعم، رنگ، ترکیبات غذایی مغز و تولید محصول پسته سالم می گردد.

وی افزود: زمان رسیدن میوه مرحله ای فی ما بین بلوغ فیزیولوژیک (حداکثر اندازه میوه با تجمع ترکیبات مغز) تا پیری (زیاد رسی) میوه ها می باشد که در برگیرنده وقایعی نظیر تغییر رنگ پوست رویی، سهولت پوست دهی و حد مطلوب ترکیبات پروتیین، کربوهیدرات، چربی، مواد معدنی و ویتامین ها در مغز میوه پسته می باشد.

وی با اشاره به اینکه در دوره رسیدگی، وزن تازه و خشک مغز میوه افزایش، ولی مقدار رطوبت مغز و پوست نرم میوه پسته در این دوره کاهش می یابد گفت: از نظر ترکیبات مغز میوه پسته، در زمان رسیدگی میزان چربی و قندها افزایش و میزان پروتیین ابتدا افزایش و بعداً کاهش می یابد.

اسماعیل پور، افزود: رطوبت میوه در زمان برداشت 40 تا 50 درصد می باشد و به صدمات مکانیکی حساس می باشد.


برچسب ها: برداشت پسته - برداشت - زمان - پسته - میوه - تولید - محصول
آخرین اخبار سرویس:

زمان برداشت پسته درحفظ ویژگی های آن موثر است

زمان برداشت پسته درحفظ ویژگی های آن موثر است