مطالب مرتبط:
بامیه سوخاری؛ یک فست فود بدون گوشت اما خوشمزه! + طرز تهیه
بامیه سوخاری؛ یک فست فود بدون گوشت اما خوشمزه! + طرز تهیه
طرز تهیه ساندویچ کتلت خانگی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه ساندویچ کتلت خانگی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده
طرح تفصیلی 19 شهر استان اصفهان تهیه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 شهریور 1403 ساعت 22:202024-09-10پزشكي

فست فود بدون گوشت اما خوشمزه! + طرز تهیه


به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک ، بامیه سوخاری برای دورچین غذا یک گزینه مناسب است.

درواقع سوخاری کردن بامیه یکی از گزینه های متفاوت طبخ بامیه است.

بامیه سوخاری در دسته فست فودهای بدون گوشت قرار می گیرند که روش پخت آسانی دارد و به سادگی طبخ می شود.

در این مقاله از سرویس آشپزی به طرز تهیه بامیه سوخاری با سس مخصوص می پردازیم و نکات مهم طرز تهیه این غذا با بامیه و فوت و فن های سوخاری کردن را به شما می گوییم.

مواد لازم برای تهیه بامیه سوخاری ترد و خوشمزه بامیه: 400 گرم تخم مرغ: 2 عدد آرد سوخاری: 2 لیوان فرانسوی دسته دار زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم پودر سیر و فلفل قرمز: به مقدار لازم روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار کافی مواد اولیه برای سس مخصوص بامیه سوخاری ماست: 1 لیوان فرانسوی دسته دار سیر: 1 حبه نمک: 1 قاشق چای خوری شوید تازه یا شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری شوید تازه (یا 1 قاشق مرباخوری خشک) مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقهمدت زمان تهیه بامیه سوخاری: 20 دقیقه مراحل طرز تهیه بامیه سوخاری مخصوص رستورانی بامیه سوخاری یک پیش غذای رستورانی است که به سادگی می توانید در منزل تهیه کنید و در مهمانی های و مجالس آن را سرو کنید.

ضمن آنکه این مدل از طبخ بامیه به مذاق بچه ها و کسانی که طعم بامیه را دوست ندارند هم خوش می آید.


برچسب ها: بامیه - طرز تهیه - فرانسوی - قاشق - خوری - لازم - خوشمزه
آخرین اخبار سرویس:

فست فود بدون گوشت اما خوشمزه! + طرز تهیه

فست فود بدون گوشت اما خوشمزه! + طرز تهیه