ایمنی، سلامت و امنیت خط قرمز در تولید محصولات غذاییمعاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: استاندارد سلامت محصولات غذایی ضرورتی است که باید به آن توجه کرد. - ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: استاندارد سلامت محصولات غذایی ضرورتی است که باید به آن توجه کرد. داود شهرکی شامگاه دوشنبه در نشست شورای استاندارد استان و کمسیون ماده 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که در زاهدان برگزار شد، افزود: سلامت محصولات غذایی مولفه ای مهم در سلامت مصرف کننده است. وی بیان کرد: در تولید محصولات غذایی به ایمنی، سلامت وامنیت محصولات غذایی اهمیت داده می شود و از این سه مورد خط قرمز ماست که از آن عبور نخواهیم کرد. وی خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی استان با تولید انواع محصولات زراعی و باغی، دامی و شیلاتی برای ارتقای امنیت غذایی یک ظرفیت استثنایی محسوب می شود. معاون استاندار گفت: به کارگیری فناوری شرکت های دانش بنیان در امر تولید، بهره گیری از طرح های نوآورانه و دانش محور، تولید با کیفیت محصولات غذایی را بسیار کارساز می کند. انتهای پیام برچسب ها: محصولات غذایی - استاندار - محصولات - استان - استاندارد - غذایی - سیستان وبلوچستان |
آخرین اخبار سرویس: |