مطالب مرتبط:
برای تضمین امنیت غذایی و مدیریت آب و محیط زیست قاطعانه ورود می کنیم
برپایی نمایشگاه تجهیزات آتش نشانی، امنیت و ایمنی در اصفهان
الزام بر بهبود کیفیت نان های تولیدی/ امنیت غذایی مورد توجه همه دولت هاست
نوآوری در کشت گندم دیم؛ کلید ورود به عصر جدید امنیت غذایی
دیمزار ها پشتیبان امنیت غذایی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 شهریور 1403 ساعت 07:552024-09-10سياسي

ایمنی، سلامت و امنیت خط قرمز در تولید محصولات غذایی


معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: استاندارد سلامت محصولات غذایی ضرورتی است که باید به آن توجه کرد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: استاندارد سلامت محصولات غذایی ضرورتی است که باید به آن توجه کرد.

داود شهرکی شامگاه دوشنبه در نشست شورای استاندارد استان و کمسیون ماده 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که در زاهدان برگزار شد، افزود: سلامت محصولات غذایی مولفه ای مهم در سلامت مصرف کننده است.

وی بیان کرد: در تولید محصولات غذایی به ایمنی، سلامت وامنیت محصولات غذایی اهمیت داده می شود و از این سه مورد خط قرمز ماست که از آن عبور نخواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی استان با تولید انواع محصولات زراعی و باغی، دامی و شیلاتی برای ارتقای امنیت غذایی یک ظرفیت استثنایی محسوب می شود.

معاون استاندار گفت: به کارگیری فناوری شرکت های دانش بنیان در امر تولید، بهره گیری از طرح های نوآورانه و دانش محور، تولید با کیفیت محصولات غذایی را بسیار کارساز می کند.

انتهای پیام


برچسب ها: محصولات غذایی - استاندار - محصولات - استان - استاندارد - غذایی - سیستان وبلوچستان
آخرین اخبار سرویس:

ایمنی، سلامت و امنیت خط قرمز در تولید محصولات غذایی

ایمنی، سلامت و امنیت خط قرمز در تولید محصولات غذایی