مطالب مرتبط:
با حقایق سلامت و عوارض ماهی تیلاپیا بیشتر آشنا شوید
با حقایق سلامت و عوارض ماهی تیلاپیا بیشتر آشنا شوید
با حقایق سلامت و عوارض ماهی تیلاپیا بیشتر آشنا شوید
با حقایق سلامت و عوارض ماهی تیلاپیا بیشتر آشنا شوید
(تصاویر) تغییر چهره «ماهی خانم» سریال زن بابا بعد 14 سال در 68 سالگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 شهریور 1403 ساعت 11:402024-09-09بين الملل

چرا ماهی تیلاپیا نخوریم؟


تیلاپیا ماهی کوچک با طعمی ملایم که تهیه آن آسان و نسبتا ارزان است.

در سال 2016، تیلاپیا چهارمین گونه از غذاهای دریایی بود که مردم آمریکا زیاد آن را مصرف می کردند.

ماهی های تیلاپیا بسیار انعطاف پذیر هستند و می توانند حتی در آب با کیفیت پایین یا شرایط پر ازدحام، زنده بمانند آن ها به سرعت رشد می کنند، بنابراین یک انتخاب محبوب برای پرورش هستند و رایج ترین گونه پرورشی بومی رود نیل در شمال شرقی آفریقا است.

در مورد پرورش تیلاپیا ها چه نگرانی هایی وجود دارد؟ پرورش تیلاپیا در سراسر دنیا وجود دارد این ماهی آب سرد را تحمل نمی کند، بنابراین پرورش معمولا در آب و هوای گرم تر انجام می شود.

استانداردهای پرورش ماهی با توجه به کشور و پرورش متفاوت است.

تیلاپیا ماهی بسیارخوبی است که می تواند در شرایط مختلفی دوام بیاورد.

اگر هر یک از ماهی ها فرار کنند، این می تواند باعث مشکلاتی شود چون آن ها می توانند تبدیل به گونه های مهاجم شوند.

در آمریکا، تیلاپیا در مخازن بسته جای می گیرد تا از فرار ماهی ها جلوگیری شود.

پرورش تیلاپیا ها در شرایط شلوغ می تواند منجر به بیماری و ازدحام شود.

تیلاپیا جلبک را می خورند، اما می توانند با انواعی از غذاها زنده بمانند.


برچسب ها: تیلاپیا - پرورش - ماهی - غذاهای دریایی - گونه - ماهی تیلاپیا - مردم آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

چرا ماهی تیلاپیا نخوریم؟

چرا ماهی تیلاپیا نخوریم؟